Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2007 08:54

Галустян ледь не згорів від фейєрверку, що раптово спалахнув (ФОТО)

Михайло ледь не згорів на тренуванні, намагаючись загасити вогонь від фейєрверку, що раптово спалахнув. Відчайдушний гуморист ледь не загинув, запобігши пожежі в пітерському Льодовому палаці.

Один з вогненних фейєрверків, встановлених по периметру льоду, несподівано спалахнув у розпал тренувань учасників "Льодовикового періоду".

"Я навіть не зрозумів, що відбулося, - розводить руками Михайло. - Побачив вогонь, злякався - а раптом пожежа?! І кинувся гасити. Тільки потім мені сказали, що це могло коштувати мені життя."

Галустян підбіг до фейєрверку і став затоптувати вогонь ковзанами. Коли полум'я зникло, артист зверху присипав його льодом.

"Ти що?! - підбігли до нього пожежники. - збожеволів?! Вогонь по електропроводці може спалахнути ще раз у будь-який момент! Та ти б згорів, як факел! І ніякий лід тобі не допоміг би! Відійди убік." Виявилось, піротехнічні засоби були встановлені в льодовому палаці з великими порушеннями правил безпеки.

Режисер шоу Ілля Авербух схопився за серце.

"Господи, я трохи не втратив свого артиста, - в шоці повторював він. - Міша, з тобою точно все гаразд? Заради Бога, не підходь більше до вогню!"

Лише після того, як всі пристрасті уляглися і Михайло з Іллею пришли в себе, тренування поновилися.

На щастя, саме шоу пройшло без ексцесів. Галустян чудово відпрацював свою програму. Більше всього глядачів здивував виступ Волочкової і Ягудіна, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Галустян ледь не згорів від фейєрверку, що раптово спалахнув (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути