субота, 05 травня 2018 13:44

Фонд "Таблеточки": "Системна допомога таких компаній, як УНЛ, дозволяє нам краще планувати нашу діяльність"

Власник компанії "Українська національна лотерея", інвестор британського походження з Гонконгу Майкл Джон Фогго завітав до благодійного фонду "Таблеточки", щоб дізнатися більше про напрями роботи та потреби цієї ініціативи. УНЛ вже тривалий час системно співпрацює з фондом, надаючи регулярні благодійні внески.

"Таблеточки" – одна з найбільших в Україні благодійних організацій, які займаються допомогою дітям, хворим на онкологічні захворювання, та їхнім родинам. Фонд забезпечує медикаментами, допомагає фінансувати лікування за кордоном, надає психологічну допомогу, а також реалізує низку масштабних програм, таких як розвиток напрямку паліативної допомоги в Україні, підвищення кваліфікації українських онкологів за кордоном тощо. "Таблеточки" також активно співпрацюють з державними інституціями, проводять кампанії з адвокації та допомагають впроваджувати в Україні найкращі світові практики допомоги юним паціентам.

Автор: Facebook
  "Таблеточки" розповіли про співпрацю з УНЛ
"Таблеточки" розповіли про співпрацю з УНЛ

"Наша мета у тому, щоб одного дня наш фонд перестав бути необхідним, щоб держава почала виконувати свої функції настільки якісно, що дітям не була б потрібна додаткова допомога. Тоді ми б сконцентрувалися на сприянні розвитку науки, пошуку нових методів лікування онкозахворювань" — зазначила директор департаменту з роботи з сім'ями і підопічними Юлія Ноговіцина.

Автор: Facebook
  "Таблеточки" розповіли про співпрацю з УНЛ
"Таблеточки" розповіли про співпрацю з УНЛ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український лотерейний ринок має великий потенціал - власник компанії УНЛ Майкл Фогго

Більшість свого фінансування, близько 70%, "Таблеточки" отримують від приватних осіб. Майже 30% — внески бізнесу. У ході зустрічі представники фонду подякували Майклу Фогго за співпрацю. Адже завдяки системній допомозі фонд має змогу заздалегідь планувати великі проекти.

Автор: Facebook
  "Таблеточки" розповіли про співпрацю з УНЛ
"Таблеточки" розповіли про співпрацю з УНЛ

Фогго у свою чергу висловив своє захоплення роботою фонду та відданістю команди "Таблеточек".

Автор: Facebook
  "Таблеточки" розповіли про співпрацю з УНЛ
"Таблеточки" розповіли про співпрацю з УНЛ

"Фонд починався з ініціативи однієї чудової молодої жінки, Олі Кудіненко, яка купувала медикаменти, необхідні для лікування раку, в Європі та передавала їх дітям в Україні. Зараз це команда з понад 20 осіб, які допомагають тисячам українських дітей. Я переконаний, ці молоді люди досягнуть успіху на своєму шлях допомоги дітям та розвитку української медицини", — написав після зустрічі інвестор у своєму Фейсбуці.

Зараз ви читаєте новину «Фонд "Таблеточки": "Системна допомога таких компаній, як УНЛ, дозволяє нам краще планувати нашу діяльність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути