середа, 12 грудня 2018 22:04

Джангіров прокоментував "казус Льовочкіна"

Джангіров прокоментував "казус Льовочкіна"
Джангіров прокоментував "казус Льовочкіна". Фото: Вigmir

Не встигло експертне співтовариство отямитися від непослідовності одного з лідерів депутатів, які перейшли з "Опозиційного Блоку" в "Опозиційну платформу - За Життя!" Юрія Бойка, який написав заяву/донос в МВС на лідерів Опозиційного блоку (останніх вже викликали на допит) - тих самих, яких раніше звинувачував у співпраці з владою, як сьогодні виник ще один казус. "Казус Льовочкіна" назвав на своїй сторінці в Facebook те що трапилося політолог Дмитро Джангіров.

"На партійній конференції новостворюваної партструктури Льовочкін заявив, що звернення Вадима Новинського і ще 46 народних депутатів до Конституційного Суду про визнання неконституційним звернення ВР до Константинопольського патріарха з приводу Томосу про автокефалію є .... підіграванням діючій владі ...", - пише Джангіров.

"Логіку самого Льовочкіна можна вислухати в різних ЗМІ, але в число депутатів ВР, які підписали звернення до КС входить як сам Юрій Бойко (який кандидат в президенти від ОПЗаЖ) і більшість депутатів, які увійшли в це міжфракційне об'єднання! (Скани - див. по лінку в другому коменті). Причому пан Бойко, вписав себе сам - від руки (прізвища ініціаторів віддруковані, а ті хто приєднався, вписували себе самі)! Коротше кажучи, повторюся - діяльність ОПЗаЖ перетворюється в серію політичних анекдотів від Рабіновича ", - зазначив Джангіров.

Зараз ви читаєте новину «Джангіров прокоментував "казус Льовочкіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути