вівторок, 19 червня 2007 08:29

ДТП в Німеччині: 13 загиблих, 31 поранений (ФОТО)

Міжміський автобус, за поки не з"ясованими причинами, з"їхав з траси і впав у кювет. Всередині знаходилося 48 дорослих пасажирів, що їхали у напрямку Дрездена.

В результаті дорожньо-транспортної події в Німеччині загинули 13 людей. Інцидент відбувся в східній частині країни, в місті Галлі, земля Саксонія-Анхальт. Ще 31 людина отримала поранення. Причини і обставини події з"ясовуються.

Остання така крупна аварія відбулася в Німеччині в кінці січня. Учасником інциденту тоді також став пасажирський автобус. На автобані між Вюрцбургом і Франкфуртом-на-Майні він, протаранивши дорожню загороду, впав з десятиметрової висоти у кювет. В результаті ЧП 44 бельгійських туристи - пасажира автобуса отримали поранення, з них дев"яти - тяжкі. Винуватцем аварії був визнаний водій автобуса, що заснув за кермом.

Дороги Німеччини залишаються одними з найбезпечніших в Європі. Так, за даними федерального статистичного відомства країни, за останні 20 років число жертв ДТП скоротилося більш, ніж наполовину - до 6,8 тис. людей, повідомляє tagesschau.de.

Зараз ви читаєте новину «ДТП в Німеччині: 13 загиблих, 31 поранений (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути