вівторок, 22 травня 2007 17:29

Донеччанка зарізала товариша по чарці за поцілунок

У чергову частину Центрально-Міського РВ Макіївки із станції "швидкої допомоги" поступило повідомлення про те, що в морг міськлікарні N 3 доставили труп чоловіка 50-ти років з ножовим пораненням в серце. Медиків викликала жінка, яка в той момент знаходилася в квартирі убитого. Про це повідомила прес-служба Макіївського ГУ ГУМВС України в Донецькій області.

Володимир проживав з своєю співмешканкою в малосімейці, розташованій в кварталі "Шахтарський" Центрально-Міського району Макіївки. Вони постійно перебували в стані п"яного угару, основним продуктом їх щоденного меню був самогон, тому квартира вже давно стала притулком для любителів випити.

Напередодні смерті Владимир познайомився з Наталією, яка проживала в сусідньому кварталі. Таких людей часто "притягує" один до одного, тому що коло їх інтересів замикалося на зловживанні спиртного.

Того дня Наталія і Володимир із співмешканкою пішли на ринок, щоб купити продукти для окрошки. І, звичайно ж, купили три літри самогону. З покупками прийшли додому до Владимира, і, насамперед, відзначили успішний похід на ринок, перекинувши по декілька стаканів домашнього зілля. Після цього співмешканка, перебравши зайвого, лягла спати, а Наталія відправилася нарізувати продукти для окрошки. Тут жінка почула, що Владимир узяв її шкіряний плащ. Зайшовши в кімнату, побачила, що Владимир тримає її плащ, і з однієї кишені вже встиг витягнути дрібні купюри. Гостя стала лаяти його, щоб він віддав гроші і більше не лазив по кишенях. Жінка зла повернулася на кухню. Через декілька хвилин Владимир зайшов у ванну і став звати Наталію, яка у той час нарізувала продукти і з ножем в руках пішла у ванну, подумавши, що той хоче вибачитися і повернути гроші. Владимир зустрів її на вході у ванну і, притиснувши до себе, спробував поцілувати. Наталія стала чинити опір, але господар квартири не відступав і подвоїв старання. У цей момент Наталія і завдала удару ножем в груди Владимирові. Останній впав на підлогу і перестав подавати ознаки життя. Злякавшись, гостя розбудила співмешканку і розповіла їй про те, що трапилося, після чого втекла до себе додому.

Коли співробітники міліції приїхали додому до Наталії, то вона вже зібрала сумку з речами, необхідними для місць не таких віддалених.

В даний час слідство веде прокуратура Центрально-Міського району Макіївки. Підозрювана вже була раніше судима за ст. 121 КК України - нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму зятеві. Тепер же за умисне вбивство жінці доведеться відсидіти як мінімум років сім, передає интернет-газета Донбасса.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанка зарізала товариша по чарці за поцілунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути