вівторок, 08 квітня 2008 08:36

Дитячі санаторії на Донеччині нагадують в"язниці

Голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк констатує, що половина дитячих санаторіїв у регіоні знаходяться сьогодні в антисанітарних умовах.

Як повідомили у прес-службі обласної ради, А.Близнюк на нараді в Святогорську, яка пройшла в дитячому санаторії "Донецьке орля", заявив: "На сьогодні з 22 таких установ, які знаходяться в нашому регіоні, в половині діти утримуються в антисанітарних умовах". За його словами, "в більшості випадків санаторії, де має оздоровлюватися дітвора, нагадують в"язниці, і це велика проблема".

Для вирішення проблеми А.Близнюк запропонував на базі санаторіїв "Донецьке орля" і "Червона гвоздика" створити здравницю для дітей рівня "Артека", де "молоде покоління мало б можливість у гідних умовах відпочивати і оздоровлюватися".

"Я пропоную, об"єднавши зусилля фахівців усіх рівнів, розробити проект для створення оздоровчого комплексу, - сказав голова облради, - Для цього виділимо кошти з обласного бюджету, оскільки все одно з нього виділяються гроші на придбання путівок".

"Ми повинні бачити перспективу і працювати на неї для того, щоб майбутнє покоління жителів Донеччини було здоровим", - додав А.Близнюк, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Дитячі санаторії на Донеччині нагадують в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути