четвер, 29 березня 2007 08:55

Дієго Марадону госпіталізовано

Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона вчора був госпіталізований в одну з лікарень Буенос-Айреса. 46-річний спортсмен, що раніше неодноразово лікувався від кокаїнової залежності, відчув раптове нездужання, знаходячись в будинку своїх батьків. Машина швидкої допомоги доставила Марадону в клініку Гуемес. Пізніше туди ж прибули дочки футболіста Далма і Жаніна у супроводі його особистого лікаря Альфредо Кае.

Представники лікарні заявляють, що госпіталізація Дієго Марадони не пов"язана із вживанням наркотиків. В офіційній заяві аргентинських лікарів, оприлюдненій вчора ввечері за місцевим часом, мовиться, що колишній футболіст поступив до них "для проходження обстеження після перенесеної ним декомпенсації".

Декомпенсація - медичний термін, що позначає порушення діяльності органу, системи органів або всього організму в цілому унаслідок виснаження або зриву його пристосовних механізмів. Ніяких подробиць про те, що викликало збій в організмі Марадони, не повідомляється, проте в заяві підкреслюється, що госпіталізація "не має ніякого відношення до вживання небезпечних наркотиків", з посиланням на AFP повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дієго Марадону госпіталізовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути