Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 08:54

Денієл Крейг готовий віддати роль Бонда Обамі

Виконавець ролі Джеймса Бонда актор Денієл Крейг заявив, що на місці агента 007 чудово виглядав би кандидат в президенти США від демократів Барак Обама.

Суперникові Обами - республіканцеві Джону Маккейну, на думку Крейга, підійшла б роль М - начальника Бонда. У останніх фільмах "бондіани" роль М виконує актриса Джуді Денч. Розподілити ролі героїв фільмів про агента 007 Денієлу Крейгу було запропоновано в ході інтерв"ю журналу Parade.

На думку Крейга, Обама, як і Джеймс Бонд, "не боїться дивитися в очі ворогам і прагне зустрітися з ними один на один". Маккейну, пояснив він, більше підходить роль М - голови секретної спецслужби - досвідченого, але іноді запального керівника. "У Маккейна є деякі риси героїні Джудіт Денч", - відзначив Крейг, повідомляє "Лента.ру".

На питання, хто з дружин кандидатів в президенти - Мішель Обама чи Синді Маккейн - краще всього виглядатимуть в ролі "дівчини Бонда", Крейг відповідати відмовився. "Це дуже небезпечне питання", - признався виконавець ролі агента 007.

Зараз ви читаєте новину «Денієл Крейг готовий віддати роль Бонда Обамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути