понеділок, 30 липня 2007 15:57

Дідусь позбавив Періс Хілтон багатомільйонного спадку

Шокований поведінкою внучки, Беррон Хілтон - син засновника однойменної мережі готелів - вирішив не віддавати гроші від прийдешнього продажу Hilton нікому з сім"ї, а витратити їх на добродійність.

Дідусь "принцеси вечірок" Періс Хілтон, приголомшений її тюремним ув"язненням, заявив, що позбавить внучку $60 млн. спадку.

79-річний син засновника мережі готелів Hilton Беррон Хілтон був вже багато раз неприємно вражений "жахливою поведінкою" Періс, особливо, коли в інтернет потрапило її домашнє секс-відео. Проте його терпіння лопнуло минулого місяця після 23-денної відсидки внучки у в"язниці.

Натомість Беррон має намір витратити частину величезної суми на пожертвування: $2,4 млрд підуть до фонду милосердя Конрада Хилтона - власне засновника мережі Hilton.

Сьогодні мережа Hilton друга за величиною в США після Marriott International Inc., володіє і управляє 2800 готелями, що налічують 480 тис. номерів, майже в 80 країнах світу.

Періс мало дістатися $60 млн. від загальної суми дідового спадку. Тепер через неї грошей не буде ні у кого.

На вулиці Хілтон не залишиться. Дохід Періс Хілтон в 2003-2004 роках склав $2 млн., в 2004-2005 роках - $6,5 млн., в 2005-2006 роках - $7 млн., повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Дідусь позбавив Періс Хілтон багатомільйонного спадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути