вівторок, 19 червня 2018 10:48

"Давайте оголосимо бойкот" - політики запропонували нові санкції проти Росії

"Давайте оголосимо бойкот" - політики запропонували нові санкції проти Росії
Політики пропонують заборонити показувати чемпіонат з футболу. Фото: rossaprimavera.ru

Лідер "Громадської сили" Загід Краснов запропонував повністю закрити кордони з Росією та заборонити транслювати чемпіонат світу з футболу.

"У нас підхід до будь-якого питання, до будь-якої проблеми повинен бути послідовним. У мене постало питання до тих політиків і громадських діячів, які виступають сьогодні проти трансляцій чемпіонату світу та поїздок українських уболівальників до Росії: чому ви мовчали, коли збірна України брала участь у відбірковому турнірі? Ви ж підтримували це. Адже якби наша команда пробилася на чемпіонат світу, то вона б поїхала до Росії. Отже, це можна. А якщо не потрапили – давайте оголосимо бойкот. Так виходить?" – заявив Загід Краснов в ефірі одного з українських телеканалів, пише 24tv.ua.

За його словами, якщо Україна закриває кордони, то це необхідно робити в усіх напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь готова перекрити кордон з Росією

"Якщо Росія – наш ворог, то давайте визначимось у всьому. Український бізнес у Росії тоді не повинен працювати, мільйони наших трудових мігрантів теж не повинні там працювати. Адже вони піднімають економіку Росії, створюють валовий продукт і приносять цій країні набагато більший прибуток, ніж заробляють і пересилають до України. У нас експорт-імпорт з Росією становить дев'ять мільярдів доларів. Ще одна дурна ситуація – поїздом у Росію можна, а літаком не можна. Хоча в аеропортах контролю більше. І так у нас у всьому. Не повинно бути подвійних стандартів".

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко порадила українцям не їхати до Росії на Кубок світу з футболу. Вона наголосила, що для України зараз "виклик номер один - це війна". При цьому майже 5 тис. українців купили квитки на футбольні матчі в РФ.

Зараз ви читаєте новину «"Давайте оголосимо бойкот" - політики запропонували нові санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути