четвер, 03 червня 2010 11:11

Дарницький міст під контролем Азарова добудують наступного року

Дарницький міст під контролем Азарова добудують наступного року

Фінансування будівництва Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві буде здійснено в повному обсязі. Відповідну пропозицію міністра транспорту та зв'язку України Костянтина Єфименка погодив прем'єр-міністр України Микола Азаров за результатами робочої поїздки на Дарницький міст, повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку.

Цього року фінансування мосту буде здійснюватися із державного бюджету відповідно до щомісячної потреби згідно з графіком. Протягом найближчих двох місяців також будуть вирішені питання щодо відведення земельних ділянок для будівництва мосту та автомобільних розв'язок до нього. Окрім того, у проекті державного бюджету України на 2011 р. також буде передбачено виділення коштів на будівництво мостового переходу - з урахуванням недофінансування 2008 та 2009 рр.

Завдяки цьому до кінця поточного року буде введено в експлуатацію залізничну складову Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві - відкрито залізничний рух, а в 2011 році - повністю завершено його будівництво та організовано двосторонній автомобільний рух.

Наступну перевірку перебігу будівництва Дарницького мосту прем'єр-міністр України Микола Азаров здійснить за два місяці.

РБК

Зараз ви читаєте новину «Дарницький міст під контролем Азарова добудують наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути