четвер, 18 вересня 2008 14:29

ДАІ Севастополя відкривала безплатні курси для водіїв мопедів

Відділ Державтоінспекції Севастополя організував безкоштовні курси з вивчення Правил дорожнього руху для водіїв мопедів.

Як повідомили у прес-службі Відділу ДАІ Севастополя, необхідність подібного кроку пояснюється тим, що тільки з початку року на території міста сталося 182 дорожньо-транспортних пригоди за участю скутерів, у яких 7 осіб загинули, а 166 були травмовані.

Основна причина ДТП - незнання й недотримання водіями мопедів Правил дорожнього руху. Тому, провівши аналіз аварійності й причин скоєння ДТП за участю й з вини водіїв мопедів, керівництвом ВДАІ й було ухвалено рішення провести низку заходів, спрямованих на профілактику дорожніх пригод.

Перше заняття для всіх охочих пройшло 13 вересня в навчальному класі ВДАІ. Прослухати двогодинний урок із ПДР, який проводив викладач однієї з місцевих автошкіл, прийшло 38 осіб. Ті водії, які записалися на весь курс лекцій і відвідають їх без пропусків, одержать картку водія. Дане посвідчення водія скутера не тільки дисциплінуватиме учасників дорожнього руху, але й міститиме в собі інформацію про водія й транспортний засіб, що істотно скоротить час спілкування зі співробітниками ДАІ при встановленні ними особи водія й власника скутера, повідомили в прес-службі, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «ДАІ Севастополя відкривала безплатні курси для водіїв мопедів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути