Ексклюзиви
пʼятниця, 28 липня 2023 06:00

Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 28 липня

Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 28 липня
Дайте волю своїй фантазії. Висловлюйте свої почуття на папері. Фото: pixabay.com

28 липня відправляйтеся у ті місця, які давно хотіли відвідати. Найцікавіше траплятиметься з людьми в дорозі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день мандрівників і поетів, - говорить астрологиня. – Дайте волю своїй фантазії. Висловлюйте свої почуття на папері. Робіть коханим компліменти. Цього дня люди можуть повертатися до колишніх стосунків, знаходити старих друзів. Скористайтеся шансом ще раз почати колись втрачене спілкування. Чудовий день для початку рекламної кампанії. Дайте своєму бізнесу новий поштовх. Покладайтеся на себе. Ваші партнери не виявлятимуть пунктуальності. Забуватимуть про домовленості. Цього дня не варто вирушати на прогулянку у ліс, щось садити чи сіяти, шукати свою пару в соцмережах, звертатися до послуг сайтів знайомств та сліпо вірити рекламі. Вам пропонуватимуть вигідні кредити, але краще утриматися від позики. Попрацюйте над своїм іміджем. Час придбати речі, які підкреслять вашу індивідуальність. Вдалий день для боротьби з наслідками легеневих захворювань".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Шефи скаженітимуть і вимагатимуть невідомо-чого, підлеглі будуть розсіяними і лінивими. Якщо хочете щось радикально змінити, 10 разів подумайте, чи варто. Тим, хто зібрався у гори, варто брати з собою дощовики.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Робіть ставку на добре налагоджений бізнес. Він даватиме стабільний прибуток. Для пошуку партнера цей день несприятливий. Наживете собі ворога.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Уникайте любовних трикутників. Новий партнер приховає свій шлюб. Вчасно скажіть стоп таким стосункам. Помітите, хто зі знайомих на вашу боці, а хто проти вас. Зрозумієте, кому давно слід сказати "до побачення".

Рак (22 червня – 22 липня)

Гроші йтимуть до вашого гаманця, а це додаватиме сил і натхнення. Вихвалятися своїми досягненнями не варто. Колеги заздритимуть, а не захоплюватимуться вами. Свої плани тримайте у таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки нюхом чутимуть, де лежать гроші – фінансовий гороскоп на серпень

Лев (23 липня – 23 серпня)

Купівлю авто відкладіть. Не варто змінювати місце проживання і приймати рішення за всю сім'ю. Радьтеся з коханими, прислухайтеся до їхніх бажань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Буде багато перепон на шляху до мети, яку ви собі ставите. Не шукайте винних серед найближчого оточення. Це тиждень зближення і порозуміння. Зробіть щось корисне для рідних, більше часу проведіть із дітьми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зміняться ціни на нерухомість. Зумієте придбати оселю своєї мрії. Заручіться підтримкою перевірених юриста і нотаріуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує доба відпочинку на Шацьких озерах

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Найкраще справи підуть після обіду. Перегляньте список завдань, які ставили на літо. Переберіть гардероб, змініть колір волосся, запишіться у спортзал.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Будьте більш сміливими. Скористайтеся стосунками з впливовими людьми. Не звертайте увагу на те, що скажуть інші. Це тиждень ризикованого бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей місяць наостанок підкине грошей і цікавих пригод – вражаючий гороскоп на 24-30 липня

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Цікаві пригоди чекають цього дня на тих, хто починає навчання, вирушає у подорож чи бере участь у змаганнях. Успіху досягнуть ваші діти. Цікавтеся їхніми інтересами, допоможіть їм бути більш рішучими, аби досягти бажаного.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Будете успішними у всьому, за що візьметеся. Демонструйте свої знання та таланти. Вдалий час, аби купувати одяг та канцтовари для дітей, які скоро підуть до школи. Зумієте скористатися вигідними акціями. Не ігноруйте розпродажі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви будете популярними на роботі та в родинному колі. Скористайтеся обставинами, аби причарувати того, хто вам цікавий.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 28 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути