понеділок, 15 липня 2019 07:00

Чого не можна робити в переддень місячного затемнення

Чого не можна робити в переддень місячного затемнення
Люди забуватимуть про ввічливість. Грубість у транспорті й на вулицях стане звичайним явищем. Фото: 24tv.ua

День напередодні місячного затемнення буде напруженим. Це час загострення психічних та серцево-судинних хвороб. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Буде достатньо приводів для нервування, - говорить астролог. - Не варто вести суперечки з політичних питань. Люди забуватимуть про ввічливість. Грубість у транспорті й на вулицях стане звичайним явищем. Через нестриманість водії провокуватимуть аварійні ситуації на дорогах. У вечірній час не варто гуляти темними вулицями наодинці. Стережіться розбійних нападів".

Овен

Вас оминуть серйозні фінансові неприємності. Грошей вистачатиме. Проте краще утриматися від спонтанних покупок.

Тілець

Будьте готові до ряду незапланованих витрат. Збої може давати офісна техніка. Куплені у цей день комп'ютери не працюватимуть довго.

Близнюки

Потреби і можливості не співпадатимуть. Не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Не робіть боргів.

Рак

Відкладіть проведення великих банківських операцій. Мінімізуйте витрати. Коханим важко буде залишатися розважливими. Великодушно пробачайте їм дрібні помилки та різкий тон.

Лев

Фінансова ситуація змінюється на краще. Надходження прибутку очікуйте в обідню пору. Зачекайте з оформленням успадкованої власності.

Діва

Зберігається середній рівень заробітку. Не покладайте великих сподівань на цей день. Спробуйте зменшити витрати. Злі язики зіпсують ваш настрій. Не переймайтеся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення уже близько: що треба знати про цей день

Терези

Використайте усі можливості для укріплення свого матеріального становища. Поповнюйте заощадження. Купувати нове обладнання не слід. Пам'ятайте про права та інтереси близьких людей.

Скорпіон

Ви можете власноруч нашкодити своєму бюджету. Зберігайте поміркованість під час здійсненні грошових операцій. Найкращий час для особистого листування. Порадуйте дорогих вам людей теплою вісточкою.

Стрілець

Добре прораховуйте кожен фінансовий крок. Стережіться шахрайства. Зниклі у цей день гроші до вас не повернуться. Вечірні непорозуміння легко розв'яжуться зранку наступного дня. Перенесіть неприємну розмову.

Козеріг

Операції купівлі-продажу не принесуть заробітку, якого очікували. Додаткових внесків потребуватиме дім. Не залишайте без нагляду працюючих електроприладів.

Водолій

Деякі з намічених справ доведеться відкласти через брак коштів. Оминайте агресивно настроєних тварин на вулиці. Не провокуйте їх напад. Обережно поводьтеся і з домашніми улюбленцями.

Риби

Не відкривайте нові приватні підприємства. Вони будуть збитковими. Кращі заробітки принесе робота над колективними проектами. Турбуватиме безсоння. Не працюйте допізна. Замість перегляду останніх новин послухайте приємну музику.

Тиждень в Україні розпочнеться із гроз. Метеорологи розповіли, якого прогнозу очікувати у різних областях.

Зараз ви читаєте новину «Чого не можна робити в переддень місячного затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути