пʼятниця, 07 серпня 2009 16:26

Cину Ющенка подарують яхту або ""Феррарі"" (ФОТО)
5

Після того, як 22-річний Андрій Ющенко узаконив свої стосунки з одноліткою Лізою Єфросиніною, молодята відправилися в медовий місяць на Сейшели.

Але, схоже, приймати подарунки від друзів вони будуть ще весь медовий місяць, адже на розписі були тільки рідні, а чекати, коли накриють столи для широкого кола (це нібито повинно відбутися після президентських виборів), близькі пари навряд чи будуть.

Днями газета "Сегодня" застала, як два кращі друзі Андрія - племінник екс-президента Грузії Георгій Шеварднадзе і співак Олександр Фортадо, з якими Ющенко-молодший дружить вже сім років, приглядали в столичних салонах дуже дорогі дрібниці: годинник, машини і навіть яхти.

І, судячи з того, що в розмові вони часто згадували ім"я Андрій, як розповіли співробітники одного з бутиків, дорогу іграшку хлопці вибирали явно не для себе, а в якості презенту синові Ющенка.

Вояж київськими салонами Георгій і Олександр почали після обіду в одному з ресторанів. Спершу товариші Андрія заїхали в салон годинників і коштовностей на Софійській площі.

Як вдалося дізнатися, друзів зацікавили жіночі годиннички з діамантами вартістю близько $200 тисяч, мабуть, для Лізи, і чоловічі - у декілька разів дорожче.

Звідти чоловіки попрямували в автосалон, де зупинялися лише біля дорогих і престижних марок - "Феррарі" червоного кольору (близько $300 тисяч) і "Роллс-Ройсу" ($500 тисяч), а потім поїхали в яхт-клуб.

Там їхню увагу привернув шикарний катер, який обійдеться до мільйону. Вони, як хлопчиська, торкались його, заглядали всередину і з кимось, ймовірно, консультувалися по мобілці.

Зараз ви читаєте новину «Cину Ющенка подарують яхту або ""Феррарі"" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути