пʼятниця, 31 липня 2009 10:35

На весіллі Ющенка-молодшого мами молодят не стримували сліз

На весіллі Ющенка-молодшого мами молодят не стримували сліз

У четвер о 18.00 22-річний Андрій Ющенко одяг обручку на підмізинний палець 22-річної Лізи Єфросиніної.

Як повідомило джерело в оточенні пари, церемонія одруження пройшла в звичайному рагсі Печерського району столиці на вулиці Цитадельній (у цьому ж рагсі реєструвала свої стосунки і Віталіна Ющенко).

На ній були присутні тільки рідні. З боку нареченої - мама Людмила Павлівна, сестра - телеведуча Маша Єфросиніна разом з чоловіком Тімуром і дочкою Наною.

Зі сторони нареченого гостей було більше. Президентське подружжя - Віктор і Катерина Ющенко разом з молодшими дітьми - Тарасом, Христиною і Софією, старша сестра Віталіна разом з чоловіком і дітьми, а також мама Андрія і перша дружина Президента Світлана Іванівна.

"Церемонія була класична, зі всіма атрибутами, молодим навіть трохи довелося почекати в холі. Все було дуже зворушливо. Андрій і Ліза дуже хвилювалися, а обидві мами не стримували сліз", - додає джерело.

На Лізі була біла коктейльна сукня від Валентіно, в руках - невеликий весільний букет з троянд і орхідей, а Андрій  одягнув чорний костюм і білу сорочку, у петлиці  була крихітна бутоньєрка з тих же квітів що і букет нареченої. Ліза взяла прізвище чоловіка. Одруження відзначили сімейною вечерею.

Чи буде у пари медовий місяць, джерелу важко сказати. Але раніше була інформація, що молодята одразу вирушать на південь (до цього ходили чутки, що пара полетить на Сейшельські острови, куди тур на двох коштує від $10 тисяч).

Як розповіло джерело, Андрій зробив пропозицію Лізі ще в березні, але пара не хотіла привертати увагу преси і тримала це в таємниці.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «На весіллі Ющенка-молодшого мами молодят не стримували сліз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути