Ексклюзиви
неділя, 30 липня 2023 11:20

Ці два знаки будуть купатися у грошах та отримають усе, чого захочуть - гороскоп на вихідні

Ці два знаки будуть купатися у грошах та отримають усе, чого захочуть - гороскоп на вихідні
Зустрічайтеся з цікавими людьми, ходіть у гості, заходьте на сайти знайомст. Фото: pixabay.com

29-30 липня використовуйте можливість прокачати свій мозок. Ці вихідні сприятимуть інтелектуальній діяльності. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Читайте книжки, вивчайте іноземні мови, беріть участь у дискусії, навчайте інших, - говорить астрологиня. – Можна займатися розробкою нових проєктів. Вони будуть добре продуманими. Більш продуктивною виявиться неділя. У суботу краще займатися збором інформації. Зустрічайтеся з цікавими людьми, ходіть у гості, заходьте на сайти знайомст. Охочі придбати автомобіль можуть зробити це в неділю. Машина гарно служитиме. Цей день також є вдалим для початку нового життя. Переїжджайте, змінюйте коло спілкування. Добре справи підуть у Левів і Скорпіонів. Ці два знаки будуть купатися у грошах та отримають усе, чого захочуть".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Наберіться терпіння і тихо робіть свою справу. Стережіться непорядних партнерів. Не зраджуйте коханих. Поповніть заощадження. Не відмовляйте нужденним у матеріальній підтримці.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Будете успішними і наполегливими. Більше часу присвятіть навчанню і саморозвитку. Важко буде залишатися матеріально незалежним. Докладайте зусиль для підвищення платоспроможності. Розраховуйте не на інтуїцію, а на здоровий глузд.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зустрінете багато гарних ідей та людей дорогою на відпочинок. Легко закохуватиметеся. Не розривайтеся між двома партнерами. Вчасно зробіть вибір. Не перевищуйте швидкість на автошляхах.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це час натхнення та перемог. Ви створюватимете шедеври. Гарно працюватиметься автомайстрам і будівельникам. Гроші зароблятимете великі, але не витрачайте усе і одразу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не беріть на себе керівні посади і не пишіть заяву про переведення чи звільнення. Ваші ідеї та плани схвалить керівництво. Ви приноситимете фірмі високі заробітки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відстоюйте свої інтереси. Годі поступатися усім і жертвувати собою. Впертість та лінь – ваші головні вороги. Залишайтеся гнучким. Знайти більш вигідні умови роботи не вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей місяць наостанок підкине грошей і цікавих пригод – вражаючий гороскоп на 24-30 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зараз не варто починати життя заново. У нових видах діяльності навряд чи станете настільки успішними. Відкладіть вирішення питань із нерухомістю. До стоматолога поки іти не варто.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Навчіться прислухатися і помітите, наскільки простішим стане ваше життя. Грошей вистачає. Бажайте, купуйте, мандруйте. Відмовляти собі у чомусь не доведеться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вчіться радіти успіхам коханим. Заздрість зіпсує ваші стосунки. Покладайтеся на підтримку друзів, але не плутайте їх із психологом. Ворог вашого тіла – перегрів. Не проводьте багато часу на сонці.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Одразу кілька партнерів вважатимуть вас своїми коханими. Не давайте марних обіцянок. Не допускайте перевтоми, бо вихідні проведете у ліжку, відновлюючи сили.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Прислухайтеся до своїх бажань. Робіть те що приносить задоволення, тоді про втому забудете надовго. Купуйте меблі і техніку. Вони зроблять ваш дім гарним і зручним.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Користуйтеся вигодами, які пропонує життя. Багато хто зазритиме вашим успіхам. Не хваліться. Краще більше часу присвятіть роботі, результат не забариться. Перед вами відкриються нові фінансові перспективи.

Серпень – місяць великих амбіцій і сподівань. Люди ставитимуть перед собою складні завдання і сподіватимуться на високі результати. Астрологиня назвала чотири знаки, які нюхом чутимуть, де лежать гроші.

Зараз ви читаєте новину «Ці два знаки будуть купатися у грошах та отримають усе, чого захочуть - гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути