четвер, 05 лютого 2009 15:15

Черновецький стане жокеєм і заробить 10 млн для "улюблених бабусь"

Черновецький стане жокеєм і заробить 10 млн для "улюблених бабусь"

У Києві вперше за довгий час будуть організовані перегони на іподромі. Мер столиці вважає це "богоугодною справою".

В суботу, 7 лютого, на київському іподромі вперше за довгий час будуть організовані кінні перегони. Мер міста Леонід Чернівецький пообіцяв, що особисто візьме в них участь.

Він запросив на майбутнє шоу всіх охочих і пообіцяв, що це виглядатиме феєричним заходом.

"Я думаю, що це богоугодна справа. Є елітні коні. Це друзі людей, тому їх треба підтримувати, благородно їх розводити. Тому це в підтримку і тварин, і населення Києва. В основному пенсіонерів, інвалідів", - сказав мер.

"Киянам потрібний живий, здоровий, всміхнений мер"

Черновецький та його заступники мають намір особисто взяти участь в кінному забігу, хоча ставку мер на себе і свого коня робити не збирається. "Це цікаво. Правда, мені як людині не молодій. Я виберу спокійного коня, тому що киянам потрібний живий, здоровий, всміхнений мер", - сказав градоначальник.

"Я сьогодні буду о 18:00 проводити там (на іподромі) репетицію", - сказав він.

Мер сподівається заробити за рахунок забігів на іподромі 10 млн. грн. "Я думаю, що 30% українців зіграють по гривні, хоч би. Це не багато, не мало, а мільйонів 10 людей. Отже по гривні - вже 10 млн. дістануться бюджету і пенсіонерам", - заявив Черновецький.

Він також повідомив, що про проведення на Київському іподромі перегонів 7 лютого довідалися 24 млн. українців завдяки надісланим на їхні телефони смс-повідомленням від оператора мобільного зв"язку компанії "Київстар".

Про перегони довідалися 24 млн. українців

У цих смс-повідомленнях громадянам пропонується зробити ставку на удачу й подивитися прямий ефір з іподрому, що буде вестися комунальною телекомпанією "Київ" 7 лютого.

Початок перегонів о 12:00.

У повідомленнях також зазначено, що людина, яка зробила ставку на переможця, отримає приз у розмірі 100 тис. доларів від Черновецького.

В той же час, він заявив, що "не підіграватиме поганій пристрасті". "Мені цікавий результат", - пояснив мер.

Він також повідомив, що з часом на столичному іподромі проводитимуться забіги для собак.

Нагадаємо, раніше Ченовецький заявляв: "Іподром - не богоугодна справа, але для того, щоб прогодувати киян, я готовий до будь-яких найрішучіших заходів".

"Це не моя філософія - залишати гральну установу. З гральними автоматами і з казино я боротимуся на смерть, але іподром повинен працювати", - відзначив Л.Черновецький.

У жовтні 2007 року Київміськадміністрація вибрала страхову компанію "Укренергополіс" (Київ) переможцем конкурсу на участь у створюваному замість комунального підприємства закритому акціонерному товаристві "Київський іподром".

У серпні Київмісьадміністрація оголосила конкурс на участь у ЗАТ "Київський іподром", учасник якого повинен буде внести 45,915 млн. гривень, що становить 49% статутного фонду компанії.

Іподром займає 38,8 га.

Українські Новини, Главред
Зараз ви читаєте новину «Черновецький стане жокеєм і заробить 10 млн для "улюблених бабусь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути