четвер, 21 січня 2010 13:50

Через Черновецького травмувалися 5,5 тис киян

Через Черновецького травмувалися 5,5 тис киян

Міністерство з питань житлово-комунального господарства пропонує Кабінету Міністрів ініціювати проведення перевірок порушень вимог Закону України "Про благоустрій населених пунктів" та за їх результатами примусити житлово-експлуатаційні контори здійснити перерахунок тарифів у зв"язку з ненаданням населенню послуг щодо прибирання снігу на вулицях міст, повідомляється на сайті Юлії Тимошенко.

Таке доручення міністерство пропонує уряду дати Державній інспекції з питань житлово-комунального господарства і планує, що це питання буде розглянуто на найближчому засіданні Кабінету Міністрів.

"Наприклад, в Києві Держжитлокомунінспекція встановила масові порушення при проведенні зимових прибиральних робіт на прибудинкових територіях. Через неадекватні дії влади Києва виникли значні перешкоди для руху пішоходів та транспорту, що створило загрозу життєдіяльності міста", - сказав міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко.

За його інформацією, з 17 грудня 2009 року по 14 січня 2010 року до травмпунктів Києва звернулися майже 5,5 тисяч осіб, які отримали травми на обледенілих дорогах і тротуарах міста.

Також міністр повідомив, що Держжитлокомунінспекція розробила форму Акту претензій за неналежне надання або ненадання послуг з утримання будинків та прибудинкових територій, на підставі якого ЖЕКи повинні будуть зробити перерахунки тарифів за неотримані послуги з прибирання снігу.

Крім того, за словами Кучеренка, Держжитлокомунінспекція надасть громадянам необхідну методичну та юридичну допомогу для оформлення перерахунків.

Зараз ви читаєте новину «Через Черновецького травмувалися 5,5 тис киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути