понеділок, 14 вересня 2009 11:45

Церемонію вручення відеонагород на MTV було присвячено Джексону
5

Щорічна урочиста церемонія вручення MTV Video Music Awards пройшла в концертному залі Radio City Music Hall в Нью-Йорку увечері в неділю, 13 вересня.

Три нагороди, включаючи "кращому молодому виконавцеві", отримала Леді ГаГа, яка під час шоу кілька разів змінювала костюм, повідомляє Тelegraph.

Також три нагороди отримала Бейонс Ноулз, включаючи найпрестижнішу - в категорії "Кліп року" за "Single Ladies (Put а Ring on It)".Обидві співачки були висунуті на здобуття премії MTV Video Music Awards в дев"яти номінаціях. Брітні Спірс, що претендувала на перемогу в семи категоріях, отримала одну нагороду - за найкраще поп-відео, передає NewsRu.

"Найкращим відео виконавиці-жінки" було визнано кліп "You Belong With Me" Тейлор Свіфт. Нагороду за "Найкраще відео виконавця-чоловіка" отримав T.І. (за участю Ріанни) за "Live Your Life". "Найкращим рок-відео" визнано кліп "21 Guns" гурту Green Day, також відзначено нагородами за режисуру і роботу оператора. Переможцем MTV Video Music Awards за 2009 рік в категорії "Найкраще хіп-хоп відео" став кліп Емінема "We Made You".

У номінації "найкращий кліп", де були представлені відеороботи, які були висунуті на премію MTV в різні роки, але нагороди тоді так і не отримали, переміг "Sabotage" гурту Beastie Boys, знятий в 1994 році.


Номінанти нагороди разом із ведучою вишикувалися ушанували Майкла Джексона, і саме він отримав найбільше похвал. Мадонна почала вечір згадкою про нього як "про один з найбільших талантів, які знав світ".

"Завдяки Джексону вам хотілося танцювати? - зауважила Мадонна. "Ні, він давав можливість повірити, що ви можете літати!"

Поки сестра Майкла Джанет Джексон танцювала, в неї за спиною програвалося відео її брата в оригіналі на широкому екрані.

Мадонна розповіла про свою дружбу з Джексоном, після чого визнала, що проблеми зі здоров"ям, спад кар"єри, і звинувачення у жорстокості до дітей затьмарили життя Джексона, і мало хто став йому допомагати.

"Я залишила його", сказала вона. За її словами, всі залишили його, всі дозволили "цій прекрасній істоті, яка запалювала всіх навколо", стати жертвою наркотиків. "Всі відсахнулися від нього", додала вона.

Окрім Джанет Джексон в залі були присутні й інші члени сім"ї покійного співака.

За матеріалами: Тelegraph, NewsRu

Зараз ви читаєте новину «Церемонію вручення відеонагород на MTV було присвячено Джексону ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути