Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2009 09:51

Бейонс та Леді Гага вирізнились на MTV Video Music Awards (ФОТО)
16

Щорічна церемонія вручення нагород MTV Video Music Awards пройшла в Нью-Йорку увечері в неділю, 13 вересня в концертному залі Radio City Music Hall в Нью-Йорку.

ФОТО: REUTERS


Бейонс Ноулз отримала три нагороди, включаючи найпрестижнішу - в категорії "Кліп року" за "Single Ladies (Put а Ring on It)"

Також три нагороди, включаючи "кращому молодому виконавцеві", отримала lady GaGa. Обидві співачки були висунуті на здобуття премії MTV Video Music Awards в дев"яти номінаціях. Брітні Спірс, що претендувала на перемогу в семи категоріях, отримала у результаті одну нагороду - за краще поп-відео.

"Кращим відео виконавця" було визнано кліп "You Belong With Me" Тейлор Свіфт. Нагороду за "Краще відео виконавця" отримав T.І. (за участю Ріанни) за "Live Your Life". "Кращим рок-відео" визнано кліп "21 Guns" гурту Green Day, також відзначено нагородам за режисуру і роботу оператора. Переможцем MTV Video Music Awards за 2009 рік в категорії "Краще хіп-хоп відео" став кліп Емінема "We Made You".

У номінації "Кращий кліп", де були представлені відеороботи, висунуті на премію MTV в різні роки, але нагороди тоді так і не отримали, переміг "Sabotage" гурту Beastie Boys, знятий в 1994 році.

На початку церемонії виступили Мадонна і Джанет Джексон, що віддали дань пам"яті Майклу Джексону. Окрім Джанет Джексон в залі були присутні й інші члени сім"ї покійного співака. Мадонна також розповіла про свою дружбу з Джексоном, повідомляє newsru.ua





Зараз ви читаєте новину «Бейонс та Леді Гага вирізнились на MTV Video Music Awards (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути