середа, 30 січня 2008 12:52

Буш розповів, як "зав"язав" з алкоголем

Джордж Буш під час зустрічі з колишніми ув"язненими американських тюрем розповів їм про свій досвід, нагадавши, що віра в Бога свого часу допомогла йому позбавитися від схильності до алкоголю.

"Залежність важко перемогти. Якщо ви пам"ятаєте, свого часу в моєму житті і я дуже багато пив", – сказав президент США під час знайомства в Балтіморі (штат Меріленд) з роботою недержавної соціальної програми "Ієрихон", у рамках якої церковні єпископальні організації надають допомогу в працевлаштуванні колишнім в"язням, що вийшли на свободу.

"Я знаю, що таке програми, засновані на вірі. Я розумію, що іноді ви можете знайти натхнення у вищій силі для того, щоб вирішити проблему залежності", – сказав глава Білого дому.

Давши високу оцінку програмі "Ієрихон", Буш наголосив, що "ця програма допомагає тим людям, які намагаються впоратись із залежністю".

При цьому президент США підкреслив важливість програм, що дозволяють колишнім ув"язненим повернутися в суспільство.

"Щороку з в"язниць виходять близько 650 тисяч чоловіків і жінок", нагадав Буш, додавши, що допомога цим людям "вписатися в суспільство" є одним з головних пріоритетів міністерства юстиції США, а також міністерства праці США, і що сприянти уряду в цих зусиллях покликані саме програми, здійснювані церковними організаціями, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Буш розповів, як "зав"язав" з алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути