пʼятниця, 03 квітня 2009 18:47

Бруні не захотіла цілувати Обаму (ФОТО)

Сьогодні вранці Барак Обама та Ніколя Саркозі з дружинами прилетіли до Страсбурга на 60-й ювілейний саміт НАТО. Під час урочистої церемонії біля палацу 18-го століття Роан стався невеликий інцидент. Перша леді Франції Карла Бруні порушила протокол. Під час вітання Саркозі поцілував дружину американського президента Мішель Обаму в обидві щоки, а ось Бруні ввічливо відхилилася від поцілунку Барака. Дружина Саркозі лише по-діловому потиснула руку американському лідерові. Тим часом, під час вітання з Мішель Бруні поцілувала першу леді США в щоки. Варто відзначити, що для проведення ювілейного саміту Саркозі підготувався ґрунтовно: починаючи з червоної килимової доріжки і закінчуючи вирядженими в камуфляж військовими, які зіграли для двох подружніх пар спочатку американський, потім французький гімн. Цікаво, що Саркозі і тут використав свою брендову стійку. Оскільки французький лідер має маленький зріст, він завжди для офіційних фото підводиться навшпиньки, щоб здаватися вище. Тому на всіх фото з урочистої зустрічі, якщо придивитися, можна побачити, що Саркозі стоїть навшпиньки, тим більше, що і його дружина, і Мішель Обама мають немаленький зріст. Перша леді США з цієї нагоди, навіть взула туфлі з дуже маленьким підбором. А Карла Бруні вже звикла носити балетки.

Нагадаємо, що подружжя Обама прибули до Франції одразу після саміту G20 у Лондоні. Варто зазначити, що в Англії під час зустрічі з британською королевою Мішель Обама сама потрапила в незручну ситуацію. Перша леді теж порушила протокол. Вона обійняла Єлизавету ІІ за плечі, хоча за правилами цього робити не можна.

За матеріалами The Sun, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бруні не захотіла цілувати Обаму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути