вівторок, 13 березня 2007 20:49

Британський механік займався сексом з 30 машинами

38-річний британський механік Кріс Дональд стверджує, що любить займатися сексом з автомобілями. За його словами, за останні 20 років він був в інтимних відносинах з 30 різними моделями автомобілів, двома човнами і одним водним мотоциклом.

- Хороший автомобіль - це свято для душі. Запах, відчуття, смак... Якщо я бачу прекрасний "Мерседес", я хочу затягнути його в ліжко, - говорить Кріс.

- Автомобільна любов - це не просто вихлопна труба. Необхідні попередні ласки, такі як погладжування панелей кузова і чуйні дотики, - додає він.

Дональд має офіційно визнаний психічний розлад, який примушує його відчувати тягу до машин. При цьому у нього зараз є і дівчина.

Кріс створив сайт, на якому він пише еротичні тексти на тему автомобільного фетишизму. Він навіть видав керівництво під назвою "Як займатися любов"ю з автомобілем".

За його словами, він знає ще близько 500 чоловік, які мають аналогічне відхилення, зокрема жінок. 20 з них привозили до нього свої машини. При цьому більшість любили просто знімати на плівку, як Кріс вступає у статевий контакт з автомобілями, а самі при цьому задовольняли себе.

Серед "партнерів" механіка були такі марки, як Bentley Arnage, Porsche і Jaguar XK8. За словами Кріса, його першим "коханням" була синя Peugeot 205, яку він називав Лора. За нею пішла Лідія, тюнінгована BMW 735i з низькою підвіскою, передає Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Британський механік займався сексом з 30 машинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути