пʼятниця, 25 квітня 2008 15:24

Британські ув"язнені не хочуть виходити на волю з комфортних в"язниць

Помічник генерального секретаря "Асоціації тюремних працівників" Великобританії Глін Тревіс заявив, що життя за гратами настільки комфортабельне, що увязнені навіть не вважають за потрібне використовувати можливості, що надаються їм для втечі.

На думку чиновника, "зеки" віддають перевагу дешевим наркотикам, які вдосталь зустрічаються у в"язницях, перегляду телевізора і сніданку на власному ліжку. "Кожна виправна установа Британії випробовує брак фінансування і персоналу. Наприклад, наркотики у в"язницях коштують дешевше, ніж на вулиці", - говорить чиновник. Як приклад Тревіс приводить випадок у в"язниці Йоркшира, коли наркоторговці проникли на територію даної установи, приставивши сходи до стіни, проте ніхто з увязнених не скористався цією можливістю для втечі.

"Увязнені отримують зарплату за своє перебування у в"язниці, ліжко, телевізор, безкоштовний телефон, сніданок в ліжко і грошові бонуси за зразкову поведінку - це смішно", - стверджує Тревіс, повідомляє TheGuardian.

Зараз ви читаєте новину «Британські ув"язнені не хочуть виходити на волю з комфортних в"язниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути