Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 13:47

Британські солдати стали свідками нашестя НЛО (ФОТО)

На території військової бази біля Тьорн Хілл солдати побачили тринадцять НЛО, що пролітали над казармами.

Капрал Марк Проктор був серед трьох солдатів, які помітили нерозпізнані об"єкти під час нічного патрулювання. Він зняв все, що відбувалося на камеру мобільного телефону і повідомив в Міністерство оборони. Експерти вивчили надані солдатом рапорт і відео.

Капрал Проктор розповідає, що він знаходився в охоронній кімнаті, коли друзі почали кликати його на вулицю. Коли він вийшов, то побачив в небі тринадцять літаючих об"єктів. Але він встиг зняти тільки два, перш ніж вони відлетіли. Вони були прямокутної форми і розфарбовані в декілька кольорів. Марк надав рапорт і відео про те, що трапилося своєму командуванню.

На території Англії це не перший випадок зіткнення військових з НЛО. Нещодавно неподалік військової бази міністерства оборони Великої Британії в місті Кардіфф НЛО атакував поліцейський гелікоптер. Екіпаж саме здійснював посадку, коли невідомий об"єкт у формі тарілки стрімко злетів угору прямо перед вертольотом. По боках у НЛО мерехтіло світло.

Льотчики вирішили наздогнати апарат, однак у них не вистачило пального. Поліцейські переконані, що екіпаж НЛО намагався атакувати гелікоптер.

За матеріалами The Sun, "Газети по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Британські солдати стали свідками нашестя НЛО (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути