Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 10:57

Британські військові стверджують, що НЛО не існує

Міністерство оборони Великої Британії представило в Національному архіві розсекречені документи, присвячені дослідженню феномена НЛО.

Уряд Великої Британії скликав секретний комітет під назвою "Робоча група по "летючих тарілках", для розслідування феномена появи НЛО. Після детального дослідження питання група зробила висновок, що НЛО - це оптична ілюзія, погодний феномен або літаки, які видно під дивним кутом. І ось документи представили на виставці, пише "Комсомольская правда в Украине".

Документи, вперше оприлюднені міністерством оборони Великої Британії, неминуче називатимуть британськими "секретними матеріалами". Протягом наступних 3-4 років у Національний архів буде передано 160 документів. Перша партія складалася з 8 матеріалів - причому обсяг тільки одного з них складає більше 450 сторінок.

У документах описуються випадки контактів людей з інопланетянами з 1978 по 2002 рік. Наприклад, один свідок розповідає, що подружився з представником позаземної цивілізації на ім"я Елгар, якого він хотів представити королеві Англії. І навіть є свідоцтво одного авіадиспетчера, який спостерігав, як НЛО приземлився на посадочній смузі в його аеропорту.

Непізнані летючі об"єкти, з якими в повсякденності стикалися британці, були у формі сигар, блюдець або мерехтливих крапель. Проте більшість цих "зустрічей" доволі дивні, оскільки їх не можна розумно пояснити.

"Явища, про які прості британці докладали міністерству оборони, навряд чи мають інопланетну природу, - вважає фахівець відділу міноборони, що займається проблемами НЛО, Нік Поуп. - В небі є багато загадкових об"єктів, але немає ніяких свідоцтв хоч би одних відвідин нашої планети позаземними цивілізаціями".

Міністерство вирішило оприлюднили документи через величезний потік запитів з боку уфологів і любителів конспірологічних теорій згідно із законом про свободу інформації. "Міністерство тоне в морі запитів після НЛО, що надходять згідно із законом про свободу інформації, - сказав Поуп. - Розбиратися з кожною справою окремо - це жахливий адміністративний тягар", повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Британські військові стверджують, що НЛО не існує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути