вівторок, 25 грудня 2012 23:32

Британські діти просять у Санта-Клауса тата - опитування

Британські діти просять у Санта-Клауса тата - опитування
Фото: goodfon.ru

Як показали результати опитування компанії Research Now and K & A Brand Research, одним з найбільш частих прохань, які чує Санта-Клаус від дітей у віці від 3 до 12 років, є прохання подарувати батька.

У числі різдвяних прохань "тато в подарунок" посідає десяте місце, а прохання подарувати маму варто лише на 23-му місці - після іграшок, комп'ютерних ігор, різних гаджетів, домашніх тварин, а також братиків і сестричок.

Крім того, деякі діти просять подарувати їм нетрадиційних собак або котів, а, наприклад, ослика або слона, а також місяць, машину часу і актрису Єву Лонгорію - зірку культового серіалу Відчайдушні домогосподарки.

Стосовно підлітків у віці від 12 до 17 років, то у них на першому місці стоять комп'ютери, лептопи та найсучасніші моделі андроїдів.

Як свідчать офіційні статистичні дані, у 2011 році кількість розлучень у Сполученому королівстві знизилася на 2%, проте кількість пар у віці від 40 до 44 років, які вирішили розірвати шлюбні узи досягла рекордної позначки, а кількість подружжів, що розлучаються у віці 60 років і старше, зросла на 5%. Соціологи називають цей феномен "синдромом спорожнілого гнізда".

У загальній складності, число сімей, що розпалися у 2010 році склало 42% від загальної кількості подружніх пар.

Зараз ви читаєте новину «Британські діти просять у Санта-Клауса тата - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути