вівторок, 25 грудня 2012 00:37

Санта-Клаус пограбував магазин в Сіднеї

Санта-Клаус пограбував магазин в Сіднеї
Фото поліції Нового Південного Уельсу

В австралійському Сіднеї чоловік у костюмі Санта-Клауса пограбував магазин, розташований в торговому центрі. Інцидент стався ввечері в неділю, 23 грудня, в окрузі Ліверпуль, повідомляє ABC News. Поліція намагається вийти на слід зловмисника.

За наявними даними, Санта увійшов у торговельний центр, коли магазин, розташований в ньому, був уже закритий. Він зламав двері в приміщення, розкрив сейф і, забравши готівку, покинув місце злочину. Скільки грошей було винесено з магазину, не уточнюється.

Санта-Клауса бачили виходять з торгового центру з візком для продуктів, в якій лежав мішок. Чоловік потрапив в об'єктив камери відеоспостереження, однак особи його розглянути не вдається, так як воно було приховане під білої накладної бородою.

Схожі злочини відбуваються регулярно в переддень зимових свят. Зловмисники влаштовують нальоти на магазини, банки, кафе та інші заклади, попередньо вбравшись в костюми Санти, ельфів, оленів та інших персонажів різдвяної та новорічної міфології.

Зараз ви читаєте новину «Санта-Клаус пограбував магазин в Сіднеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути