четвер, 06 березня 2008 13:37

Британець признався в убивстві батькові своєї жертви

Британець, засуджений за вбивство своєї знайомої під час їхнього першого побачення, написав листа батькові жертви. Як повідомляє Sky News, в цьому посланні вбивця признався в довершеному злочині. Наголошується, що лист був написаний ще під час слідства, проте відомо про нього стало тільки тепер.

Як встановив суд, 32-річна підприємниця Кейт Біглі в травні 2007 року пішла на побачення з 27-річним інструктором по фітнесу Карлом Тейлором, з яким вона познайомилася кількома днями раніше в клубі.

Під час зустрічі молоді люди сиділи на лавочці на березі Темзи в південно-західній частині Лондона. Побачення закінчилося тим, що чоловік напав на знайому з ножем і завдав їй більше 30 ударів. Потім Тейлор забрав телефон і машину дівчини. Тіло Біглі було пізніше виявлено в іншій частині міста.

За довершений злочин інструктор був засуджений до довічного ув"язнення з правом подати прохання про звільнення не раніше ніж через 30 років. Не зважаючи на написаний лист, під час суду Тейлор стверджував, що дівчина скаржилася йому, що нещасна, а потім вчинила самогубство на його очах, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Британець признався в убивстві батькові своєї жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути