Ексклюзиви
субота, 05 жовтня 2024 17:00

Бомж, який стояв під вікном керівниці МСЕК, потрапив до списку Forbes - найкращі меми тижня
19

Цього тижня користувачі соціальних мереж створили меми про обшуки у головної лікарки Хмельницької обласної МСЕК Тетяни Крупи і її сина Олександра, начальника Головного управління Пенсійного фонду в області, у яких знайшли лише готівкою майже шість мільйонів доларів.

Про обшуки повідомило Державне бюро розслідувань 4 жовтня.

Кримінальне провадження стосується незаконного оформлення інвалідності чоловікам, які намагалися уникнути військової служби.

У Тетяни Крупи в робочому кабінеті виявили $100 тис, підроблені медичні документи, списки ухилянтів із прізвищами і фіктивними діагнозами.

Вдома у посадовців знайшли майже $5 млн 244 тис, €300 тис, понад 5 млн грн, брендові прикраси і коштовності.

Правоохоронці знайшли гроші у квартирі практично в кожному куточку - шафах, шухлядах, нішах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ оцінило фінансову "мегауспішність" "слуги" Клочка, який за два роки накупив майна на 25 мільйонів. Справа у суді

Під час слідчих дій посадовиця намагалась позбутися частини грошей, викинувши дві сумки з пів мільйоном доларів через вікно.

Також з'ясували, що родина чиновників володіє 30 об'єктами нерухомості у Хмельницькому, Львові і Києві, дев'ятьма елітними автівками, корпоративними правами на 48 млн грн, готельно-ресторанним комплексом на майже 3 тис. м2.

За кордоном у їхній власності - нерухоме майно в Австрії, Іспанії і Туреччині. На валютних закордонних рахунках родина також накопичила майже $2,3 млн.

Тетяна Крупа є депутаткою Хмельницької обласної ради від партії "Слуга народу", членкиня однойменної депутатської фракції.

Її чоловік, Володимир Крупа, з 2001 року очолював Контрольно-ревізійне управління у Хмельницькій області (яке з часом трансформувалося у Держфініснпекцію, а потім у Держаудитслужбу). Залишив цей контролюючий орган навесні 2022 року. Двічі його звільняли з посади і двічі він поновлювався через суд, пише "Главком".

Олександр Крупа - начальник Головного управління Пенсійного фонду у Хмельницькій області. У 2023 році на посаді він заробив 657 тис. 126 грн, повідомляють "Суспільне".

У декларації за 2023 рік Олександра Крупи зазначено, що він та його члени сім'ї мають три квартири, 25 земельних ділянок, п'ять житлових будинків і два - недобудованих, чотири садових (дачних) будинки.

У його власності чотири автомобілі: Volkswagen Touareg 2013 року, Audi Q7 2016 року, BMW X7 2022 року, Audi Q8 2021 року.

Минулого тижня користувачі соціальних мереж створили меми про квадроберів.

Зараз ви читаєте новину «Бомж, який стояв під вікном керівниці МСЕК, потрапив до списку Forbes - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути