четвер, 26 квітня 2007 10:19

Бін Ладен особисто готував замах на Діка Чейні

Теракт, що відбувся 27 лютого на американській військово-повітряній базі в афганському місті Баграм в ході візиту віце-президента США Діка Чейні, був задуманий і спланований главою "Аль-Каїди" Осамою бін Ладеном. Про це в середу, як повідомляє АР, в ефірі катарському супутниковому каналу "Аль-Джазіра" оголосив представник руху "Талібан" Мулла Дадулла (Mullah Dadullah).

Нагадаємо, що в результаті атаки терориста-смертника загинули 23 людини. Чейні, що знаходився в той момент на базі, був оперативно евакуйований в бомбосховищі і не постраждав. Відповідальність за теракт тоді на себе узяли таліби.

За словами Мулли Дадулли, в даний час "терорист номер один" чудово себе почуває і готує нові "операції в Іраку і Афганістані".

Раніше в пресі неодноразово з"являлися повідомлення про можливу смерть бін Ладена. Припущення грунтувалися на тому, що глава "Аль-Каїди" на відміну від своїх соратників перестав виступати з відеозверненнями. Проте спецслужби багатьох країн заявляли, що не мають в своєму розпорядженні відомостей про загибель "терориста номер один", повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Бін Ладен особисто готував замах на Діка Чейні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути