четвер, 02 грудня 2010 15:11

Більярдний клуб Status визначив переможця турніру "Зоряний статус"

 

30 листопада в столичному більярдному клубі Status відбувся третій турнір з більярду серед українських зірок "Зоряний статус 3".

Ще під час зборів учасників у залі відчувалася дружня невимушена атмосфера: гості розминалися за більярдними столами, міми розважали публіку, пародіюючи їхню поведінку, а ведучий вечора Дядя Жора заманював усіх підкріпитися перед грою. Особливо гостям припав до смаку торт у вигляді більярдного столу на десерт. Гості заходу з задоволенням позували фотографу і підігравали мімам.

Цікавою подією вечора стало фіксування нового рекорду в номінації "Краща Білія" від Книги рекордів України. Новий рекорд поставив неодноразовий чемпіон Києва з більярду Сергій Коломієць, він відправив у лузи аж 12 куль!

У півфіналі боролися шоумен Андрій Бурим і учасник гурту "4 Королі" Денис Холостенко, а також учасник комік-дуету "Кролики" Володимир Моїсеєнко і співак Олександр Воєвуцький.

У результаті переможцем більярдного турніру "Зоряний статус 3" став Денис Холостенко. "Відверто кажучи, дуже хотів перемогти, так як у двох попередніх турнірах боровся, доходив до півфіналу, але програвав. Коли я обіграв телеведучого Юрія Кота, то відчув впевненість у собі і налаштувався виключно на перемогу! До турніру я вважав себе Бетменом, а опинився - Суперменом ", - зізнався переможець турніру.

PR

Зараз ви читаєте новину «Більярдний клуб Status визначив переможця турніру "Зоряний статус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути