пʼятниця, 30 березня 2007 08:00

Білизна колекції "Чуття і чутливість" на сингапурському подіумі (ФОТО)
9

З 28 березня по 4 квітня у Сингапурі відбувається традиційний щорічний фестиваль Singapore Fashion Festival in Singapore. На фестивалі демонструватимуться колекції весна/осінь 2007 провідних світових будинків мод та місцевих дизайнерів. Свої колекції пропонують Сальваторе Ферагамо, Жюльєн Макдоналд, Лілі Коул, Шанель, Жан-Поль Готьє, а місто поглинає хвиля презентацій, показів, виставок та модних вечірок.

Колекція компанії Triumph "Чуття та чутливість" провідного світового виробника жіночої білизни на цьогорічному подіумі зівала чи не найбільше компліментів критиків.

Колекція присвячена культу жінки всіх часів і підкорює несподіваними аксесуарами, яскравим макіяжем та невимушеними трендовими зачісками.
5 жінок-ікон: Клара Бо, Мерилін Монро, Одрі Хепбурн, Грейс Келі та Бійонс, які значною мірою сформували сучасне уявлення моди та стилю надихали колекцію.
Фото REUTERS
Зараз ви читаєте новину «Білизна колекції "Чуття і чутливість" на сингапурському подіумі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути