понеділок, 18 серпня 2008 11:54

Бездомний дев"ять років жив в камері схову на вокзалі

29-річний бездомний, за словами його адвоката, має героїнову залежність і хворіє на гепатит. Проте захисник інтересів бездомного в суді стверджує, що його підопічний не здійснював ніяких дій, що заподіяли кому-небудь шкоду, а просто спав в камері схову і нікого не чіпав. Про це повідомляє  РБК 

"Я навіть не упевнений, що адміністрація залізниці може заборонити йому перебувати там, не порушуючи закон. Це грамадське місце, і це все одно що прогнати кого-небудь з луга в парку", - заявив адвокат.

Зріст засудженого складає 1,68 м, вага - 55 кг. Він примудрявся поміщатися в металевому боксі розміром 50 на 60 см. Залізати туди йому доводилося ногами вперед, потім згортатися клубком і залишати двері відкритими.

Після арешту суд виніс вирок за порушення чужої власності. Адвокат упевнений, що рішення суду пов"язане лише з наркотичною залежністю його підзахисного.

"Соціальні закони Німеччини дуже щедрі, проте це не означає і, на мій погляд, не повинно означати, що ми повинні потурати чиїмсь наркотичним звичкам. Але я думаю, ми повинні бути готові до того, що у деяких людей є подібні проблеми, - додав юрист. - Можливо, бачити що просять милостиню в поїзді або бездомних, сплячих на станціях, дратує, але як суспільство ми повинні бути готовими справитися з цим і не звертатися до законів для вирішення подібних проблем".

Зараз ви читаєте новину «Бездомний дев"ять років жив в камері схову на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути