Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2010 16:25

Бен Ладену не потрібні нові теракти - син "терориста N1"

Бен Ладену не потрібні нові теракти - син "терориста N1"

Cмерть Осами бен Ладена не вигідна США. Про це заявив син "терориста N1" Омар. За його словами загибель голови "Аль-Каїди" приведе до нових атак на Сполучені Штати. Бен Ладен-молодший упевнений, що його батько вже виконав своє завдання і нових терактів здійснювати не буде.

Осама бен Ладен потрібен США живим, а не мертвим, оскільки його смерть може спровокувати "дуже, дуже небезпечні" теракти. "Це буде справжня катастрофа", - вважає четвертий син голови "Аль-Каїди" Омар бен Ладен, повідомляє The Times.

За словами Омара, провал всіх спроб знайти і знищити його батька є великим успіхом для Сполучених Штатів. Послідовники Осами бен Ладена вбивають ради вбивства, в той час, як сам "терорист N1" вбиває лише у разі потреби.

"У мого батька є релігійна мета. Він слідує правилам ведення джихаду. Він вбиває лише тоді, коли вважає, що на те є достатня причина", - стверджує Омар.

При цьому нащадок "терориста N1" вважає, що батько виграв війну із Сполученими Штатами, оскільки зумів осоромити їх. В зв"язку з цим він, можливо, більше не збирається здійснювати великомасштабні теракти.

"Американці вторглися до Афганістану, означає його план спрацював, означає він вже переміг", - переконаний Омар.

На самому початку цього року Омар бен Ладен від свого імені і імені своїх братів публічно відхрестився від терористичної діяльності свого батька. За словами Омара, сини "терориста N1" хочуть налагодити відношення з суспільством Саудівської Аравії і присягаються у вірності уряду країни.

Gzt

Зараз ви читаєте новину «Бен Ладену не потрібні нові теракти - син "терориста N1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути