пʼятниця, 15 січня 2010 13:13

ФБР поголило Осаму бен Ладена (ФОТО)

Художникі-кріміналісти з ФБР опублікували змодельовані на комп"ютері "сьогоденні" фотографії Осами бен Ладена, пише The Times.

ФБР представила два варіанти можливої зовнішності "терориста номер один". Один традиційний - в тюрбані і з довгою бородою, а другий "західніший" - з акуратно постриженою бородою, в білій сорочці і без головного убору.


Востаннє бен Ладен "вийшов з тіні" в 2007 році, опублікувавши 30-хвилинний відеоролик до чергових роковин 11 вересня. На відео глава "Аль-Каєди" з"явився одягненим в арабський костюм і білий тюрбан.

У ФБР є підозри, що за останні два роки бен Ладен міг змінити свою зовнішність, ховаючись від американських спецслужб. Крім того, на думку ФБР, лідер міжнародного тероризму повинен був трохи постарішати, хоча, швидше за все не набрав помітної зайвої ваги.

Федерали сподіваються, що публікація знімків допоможе прискорити розшуки бен Ладена, який, за даними спецслужб, може ховатися в одному з гірських районів Пакистану. У подальшому ФБР планує випустити подібні фотографії інших найбільш небезпечних терористів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «ФБР поголило Осаму бен Ладена (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути