четвер, 13 січня 2011 12:02

Батьки напоїли доньку 5-ма літрами святої води і стрибали на ній, щоб вигнати бісів

Батьки напоїли доньку 5-ма літрами святої води і стрибали на ній, щоб вигнати бісів

У російському Воронежі порушено кримінальну справу проти подружжя, яке підозрюють у вбивстві власної дочки при спробі вигнати бісів.

Про це 13 січня повідомляє РИА Новости.

Обряд екзорцизму провели 7 січня, в день православного Різдва. Видання Life News пише, що цього дня 25-річна жінка приїхала до своїх батьків у гості. За столом вона обмовилася, що іноді чує якісь голоси. Батьки вирішили, що дочка одержима бісами, і наказали їй випити п'ять літрів святої води.

Жінка погодилася пройти обряд, але незабаром сказала, що не може більше пити. На думку батьків, це свідчило про опір бісів. Вони почали насильно вливати воду в рот дочки. Потім вони повалили жінку на підлогу і почали стрибати на ній. Незабаром вона втратила свідомість.

Батьки вирішили, що дочка померла і воскресне через три дні. Ранком 8 січня молодша дочка сімейної пари виявила побиту сестру і викликала швидку допомогу. Однак медики не змогли врятувати потерпілу.

Батьки вбитої затримані, їм треба буде пройти психіатричну експертизу. Вони стверджують, що задоволені підсумками обряду. На думку затриманих, шляхом вбивства вони "врятували" душу дочки.

Зараз ви читаєте новину «Батьки напоїли доньку 5-ма літрами святої води і стрибали на ній, щоб вигнати бісів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути