четвер, 23 грудня 2010 13:06

У Запорізькій школі побились 9-річні: одна дитина в комі

У Запорізькій школі побились 9-річні: одна дитина в комі

У результаті бійки між двома 9-річними учнями школи села Біленьке (Запорізька область) один з них отримав важку травму голови і знаходиться в комі.

Як повідомили в Запорізькому райвідділі міліції, "9-річний учень школи села Біленьке отримав важку травму голови в результаті бійки з однокласником на перерві".

За словами свідків, постраждала дитина вибила з рук свого товариша мобільний телефон, який впав на підлогу. У відповідь господар мобільного вдарив хлопчика по голові.

"На наступний день після бійки потерпілий пішов до школи, але скаржився на головний біль, у результаті втратив свідомість. 22 грудня в тяжкому стані він поступив до реанімації Запорізької обласної дитячої лікарні з діагнозом "забій головного мозку і кома 1 ступеня", - повідомили в прес-службі ГУ МВС у Запорізькій області.

У прес-службі також відзначили, що Запорізький райвідділ міліції порушив кримінальну справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень (ст. 121 ч. 1 КК України, умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент вчинення). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Проте у міліції пояснили, що "особа, що заподіяла тілесні ушкодження, не досягла віку кримінальної відповідальності, тому, найімовірніше, уникне покарання".

Як повідомлялося, у жовтні в одній із харківських шкіл побилися двоє старшокласників. У хід пустили ножі. Обидва хлопці опинилися в лікарні.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Запорізькій школі побились 9-річні: одна дитина в комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути