вівторок, 02 лютого 2010 18:05

Бабуся здала онука поліції через напад на папугу

Бабуся здала онука поліції через напад на папугу

У Шотландії старенька мешканка містечка Боннірігг за 13 кілометрів від Единбургу здала в поліцію нетверезого онука за те, що він кричав на її папугу. 19-річний Стефан МакКінслі провів вихідні в поліцейській дільниці і з"явився перед судом 1 лютого.

Як з"ясувалося під час судового розгляду, МакКінслі рано вранці 29 січня вирішив виспатися удома у бабусі після зустрічі з друзями. У кімнаті, де МакКінслі збирався лягти спати, місіс Тернбул тримала клітку з папугою. Про його породу не повідомляється, проте шотландські ЗМІ описують папугу як "різнокольорового". Птах, мабуть, був незадоволений пізньою появою онука господині і став голосно кричати. МакКінслі, засмутившись, що папуга заважає йому спати, став кричати у відповідь і бити по клітці.

Після того, як 71-річна місіс Тернбул спробувала заспокоїти хлопця та папугу і накрила клітку з птахом матерією, справа прийняла серйозніший поворот. Як заявив на суді представник звинувачення Малкольм Стюарт, папуга від дій старенької "засмутився", а МакКінслі замість клітки продовжив атакувати стіни кімнати.

Після цього жінка подзвонила в поліцію. Прибула на місце події варта порядку застала Стефана МакКінслі лежачим на столику для пікніків. За словами Стюарта, він "кричав і пускав міхури".

За підсумками розгляду суд зробив хлопцю зауваження і порадив вибачитися перед бабусею. Він також повинен буде купити місіс Тернбул коробку шоколадних цукерок.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Бабуся здала онука поліції через напад на папугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути