вівторок, 05 червня 2012 12:04

Азаров презентував розв'язку на мосту Патона у приміщенні старого магазину

Азаров презентував розв'язку на мосту Патона у приміщенні старого магазину
Прем'єру не сподобалась транспортна розв'язка на Поштовій площі Фото: ru.tsn.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров відкрив після реконструкції транспортну розв'язку на мосту Патона, на перетині бульвару Дружби народів та Наддніпрянського шосе у Печерському районі.

Прем'єр запізнився приблизно на 25 хвилин. Через дощ презентація відбулася не на вулиці, а у приміщені старого магазину. Тут крім прем'єр-міністра були присутні заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко та представники Укравтодору.

Азаров оглянув різні стенди зі схемами магістралей Києва, з планом дорожніх робіт на 2012 рік. Також він обговорив з транспортниками транспортну розв'язку на Поштовій площі. Вона йому не сподобалась.

"Мені не дуже цей варіант подобається. Частково проблему вирішує, але не так, як хотілось би. Треба знайти варіант на перспективу", - зауважив він.

Ще прем'єр додав, що всі недопрацьовані транспортні питання будуть розглянуті на засіданні Кабміну у найближчі два тижні. Він також зазначив, що за цей рік у Києві було побудовано 6 транспортних розв'язок при потребах міста у 100.

"Найближчим часом будуть побудовані та відремонтовані більше 700 кілометрів сільських доріг. За останні 20 років це наймасштабніше будівництво", - наголосив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров презентував розв'язку на мосту Патона у приміщенні старого магазину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути