вівторок, 04 березня 2008 13:04

Автосалон у Женеві: Лексус-кабріолет і машина-пішохід від Тойоти (ФОТО)
8

Fiat Panda Aria
Volkswagen Scirocco
Lexus LF-A Roadster
Toyota i-REAL 3-wheel concept car
Volkswagen Scirocco

Сьогодні для журналістів розкрив свої двері автосалон в Женеві.

В рамках Geneva Motor Show 2008 пройдуть демонстрації новинок відомих концернів, симпозіуми, семінари, розважальні заходи і багато іншого.

Головна подія року в світі автомобілів - так часто описують міжнародний автосалон в Женеві, який в 2008 році почне свою роботу 6 березня. Виставка Geneva Motor Show заслужено завоювала таку репутацію: за кількості новинок вона випереджає інші автомобільні виставки. Відвідувачам тут завжди є на що подивитися.

На цій виставці виробники покажуть всі свої найостанніші розробки, які незабаром з"являться у продажу. Вже зараз можна назвати найцікавіші моделі виставки.

Насамперед треба відзначити нове покоління Honda Accord. Це буде абсолютно нове покоління популярної моделі, яке, поза всяким сумнівом, буде мати величезний попит. Порадує і Ford, який привезе до Швейцарії нову Fiesta. Головним плюсом цієї моделі буде дизайн. Дуже цікаво буде подивитися і на серійну версію кросовера Ford Kuga, виробництво якого, до речі, вже почалося.

Не можна буде пройти повз серійної версії Mercedes-benz GLK, а також двох головних його конкурентів: Audi Q5 і Volvo Xc60. Швидше за все, ці моделі також дебютують саме в Женеві. У списку нових кросоверів значиться і французький Renault Koleos. Не забувайте і про Saab - шведи можуть привести до Швейцарії концепт моделі 9-4х.

Цього року могутньо виступить Toyota. Лідер світового автопрома представить в Женеві відразу дві дуже важливі моделі - невеликий міський автомобільчик iQ а також кросовер Urban Cruiser, який опиниться на сходинку нижче Rav4 і почне змагатися з Nissan Qashqai.

Сьогодні журналістам був представлений концепт-кар від Toyota - трьохколісний i-REAL.

Одномісний i-REAL займає на тротуарі місця не більше за дитячу коляску. Невелике переднє колесо — кероване. А провідні задні можуть переміщатися відносно кузова вгору і вниз, що дозволяє нахилятися на поворотах, як мотоцикл. Якщо навколо тісно, то кероване переднє колесо можна прибрати і пересуватися тільки на двох задніх. i-REAL здатен утримувати вертикальне положення навіть на похилій площині.

Цей автомобіль повністю огортає ваше тіло, дозволяючи їхати лише з маленьким вантажем. Тим часом, коли ви їдете на великі швидкості, він залишається у вертикальному положенні і дозволяє вам відкинутися назад, збільшуючи стабільність і не дозволяє водієві перекинутися.

i-REAL здається кращим за Segway через його здатність прискорюватися, коли це необхідно.

Але на жаль, він може рухатися тільки зі швидкістю 30 км/год, роблячи це трохи швидше за найкрутіший інвалідний візок.

Женевський автосалон - Geneva Motor Show - традиційний майданчик для демонстрації досягнень і розробок в галузі автомобільної промисловості. Тут можна ознайомитися з продукцією як автогігантів Європи, так і азіатських виробників. Виставка вражає своїм різноманіттям.

На Geneva Motor Show представлені: різні транспортні засоби (автомобілі, мотоцикли...), електричні і приводні автомобілі, устаткування, аксесуари, тюнінг, запасні частини, аудіо і відео техніка для транспортних засобів, проекти, які знаходяться в процесі розробки.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Автосалон у Женеві: Лексус-кабріолет і машина-пішохід від Тойоти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути