четвер, 19 червня 2008 18:11

Аварійну дорогу освятили

На прохання ДАІ майже 200 км траси від села Кіпті Чернігівщини до кордону з Сумщиною освятив отець Василій із Вертіївки Ніжинського району. Так вирішили вчинити після того, як 12 червня сталося три аварії, в яких загинули 11 людей.

— Службовою машиною години зо три їхали повільно трасою. Отець Василь  кропив святою водою дорогу з вікна автомобіля, — розповідає командир Ніжинського взводу дорожньо-патрульної служби 30-річний Юрій Павелко. — У лютому ми вже робили так. І люди масово не гинули. Сподіваюся, допоможе.

Із 9 червня даїшникам Чернігівщини допомагатимуть патрульно-постова служба, "Беркут" і дільничні інспектори. Таке рішення прийняло керівництво обласної міліції через значну кількість аварій.

— Міліціонери мають право зупиняти транспорт і перевіряти документи у водіїв, — пояснює Наталія Перевідіна з обласного управління ДАІ. — Відсторонювати від керування водіїв у нетверезому стані, а також тих, що не мають водійського посвідчення.

За відмову зупинитися на вимогу міліції штрафуватимуть на 136–170 грн або позбавлятимуть водійських прав на один–три роки.

Зараз ви читаєте новину «Аварійну дорогу освятили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути