пʼятниця, 16 квітня 2021 13:00

Астрологиня назвала три знаки, на які чекає небачений успіх

Астрологиня назвала три знаки, на які чекає небачений успіх
Навіть невеликі фізичні навантаження можуть викликати напади тахікардії. Слідкуйте за пульсом протягом дня. Фото: pixabay.com

16 квітня завітайте до сауни. Поплавайте в прохолодній воді басейну. Контраст температур викликатиме відчуття бадьорості та омолодження. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Змінюється кислотність шлункового соку, - говорить астрологиня. – Непокоїтиме печія. Прогресуватимуть виразкові процеси. Не допускайте великих перерв між прийомами їжі. Навіть невеликі фізичні навантаження можуть викликати напади тахікардії. Слідкуйте за пульсом протягом дня. Вчасно йдіть на відпочинок. Проколювати вуха та наносити татуювання не час. Ушкоджені ділянки шкіри неестетично загоюватимуться. Намічається тенденція до збільшення ваги тіла. Знижуйте калорійність страв. Небачений успіх цього дня чекає на Овнів, Тельців і Дів. Не сидіть склавши руки".

Овен

Підтримайте нервову систему. Намагайтеся подолати надмірне збудження. Більше уваги приділіть водним процедурам. Це допоможе швидко відновлювати рівновагу.

Телець

Швидко наставатиме втома. Погіршає апетит. Потурбуйтеся про повноцінне харчування. Не доводьте себе до виснаження.

Близнюки

Активізуватиметься процес відкладання солей у суглобах. Намагайтеся запобігти подальшому розвитку остеохондрозу. Розпочніть курс лікувального масажу.

Рак

Погіршується циркуляція крові. Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Не засиджуйтеся довго на одному місці. Ведіть активний спосіб життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп на другу половину весни: назвали знаки, яким пощастить

Лев

Очі швидко втомлюватимуться. Гострота зору падатиме. Потурбуйтеся про нормальне освітлення свого робочого місця. Не варто підбирати окуляри.

Діва

Будьте обережними під час використання антибіотиків. Слідкуйте за роботою нирок. Можлива поява набряків. Стимулюйте вчасне виведення рідини з організму.

Терези

Не допускайте статевих контактів з випадковими партнерами. Стережіться інфекційних захворювань. Оперативне лікування органів репродуктивної системи слід відкласти.

Скорпіон

Добра нагода позбавитися шкідливих звичок. Вашим намірам сприятимуть зірки. Підтримуйте здоровий спосіб життя. Зберігайте бадьорий настрій.

Стрілець

Слідкуйте за роботою серця. Контролюйте показники артеріального тиску. Різкі його коливання можуть призвести до розриву судин. Стережіться внутрішніх крововиливів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 12-18 квітня: грошей у гаманці стане більше

Козеріг

Мийте руки перед їдою. Піддавайте термічній обробці продукти. Перевіряйте строк реалізації консервів. Є ризик захворювання на кишкову інфекцію.

Водолій

Уповільнюються обмінні процеси в організмі. Не переобтяжуйте шлунок. Продумайте свій щоденний раціон. Бажано не вживати несумісні один з одним продукти.

Риби

Підвищується ламкість кісток. Стережіться падіння. Рухайтеся обережно. Пильнуйте за кермом. Не допускайте аварійних ситуацій на дорогах.

16 квітня різко знижується працездатність. Приділіть більше уваги власному здоров'ю. Знайте міру в усьому. Астрологиня приголомшила прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала три знаки, на які чекає небачений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути