пʼятниця, 16 квітня 2021 07:00

Гороскоп на 16 квітня: астрологиня шокувала прогнозом

Гороскоп на 16 квітня: астрологиня шокувала прогнозом
Просування справ уповільниться. Це дратуватиме. Фото: pixabay.com

16 квітня різко знижується працездатність. Приділіть більше уваги власному здоров'ю. Знайте міру в усьому. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди виявлятимуть гарячковість, - говорить астрологиня. – Через це просування справ уповільниться. І це дратуватиме. Підходьте до будь-якого роботи методично. Не прагніть прискорити розвиток подій. Замість істини у суперечці народжуватиметься ворожнеча. Тож не варто відстоювати власну точку зору незважаючи ні на що. Мудріше – вчасно промовчати. Тоді і вихідні пройдуть вдало. Зніміть увечері напруження в теплій ванні чи на канапі із чашечкою гарячого какао".

Овен

Результати цього дня приємно порадують. Та зароблене одержати на руки ви зможете трохи згодом. Відтік коштів спровокує терміновий ремонт техніки.

Телець

Ви не зможете відчувати себе по-справжньому щасливими. Єдності з партнерами у судженнях і вчинках не буде. Допоможуть поради старших віком друзів.

Близнюки

Нове кохання не прийде у ваше життя. Розберіться з існуючими стосунками. Знайдіть можливість припинити обтяжливі взаємини.

Рак

Життя може поставити вас перед вибором. Поставтеся до ситуації відповідально. Події цього дня можуть надовго змінити вашу долю.

Лев

Період мрійливої закоханості минув. Нарешті ви зможете подивитися на своїх партнерів без рожевих окулярів. Дозвольте їм виявляти ініціативу.

Діва

Ви отримаєте достойну винагороду за свою працю. Рівень доходів зросте. Не варто переходити на нове місце роботи. Відкладіть операції з нерухомістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Циклон принесе в Україну дощі зі снігом

Терези

Одноманітність у стосунках з обранцями викликатиме нудьгу. Шукайте нові форми взаємин. Зміна партнера не вирішить проблеми.

Скорпіон

Ще відчуватиметься дефіцит коштів. Проте ваша економіка потроху виходитиме з кризового стану. Не залучайте до свого бізнесу чужий капітал.

Стрілець

Настає час перевірки стосунків на вірність і надійність. Зумійте відстояти своє право на щастя. Довіряйте коханим.

Козеріг

Вам заважатимуть працювати різні обставини. Тому заробітки будуть мінімальними. Відкладіть придбання престижних речей.

Водолій

Не варто шукати нові романтичні пригоди. Зав'язані у цей період стосунки не триватимуть довго. Це буде травмуючий досвід. Проводьте час з друзями.

Риби

Помітних змін у сфері фінансів не очікується. Буде робота. Буде й заробіток. Триває прибутковий період. Не шкодуйте грошей на укріплення здоров'я.

Астрологиня зробила прогноз на тиждень з 12 по 18 квітня і розповіла, у чиїх гаманцях стане більше грошей.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 квітня: астрологиня шокувала прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути