середа, 14 квітня 2021 12:02

Фінансовий гороскоп на другу половину весни: назвали знаки, яким пощастить

Фінансовий гороскоп на другу половину весни: назвали знаки, яким пощастить
До Великодня відмовтеся від м'яса і молочних продуктів. Фото: pixabay.com

Цікаві люди прийдуть у ваше життя. Не уникайте знайомств. Обмін думками допоможе покращити матеріальне становище. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Контролюйте емоції, - говорить астрологиня. – Навколо буде багато чуток і мало правди. Не варто довіряти словам нових знайомих. Вони намагатимуться розбагатіти вашим коштом. 14, 16 і 20 квітня треба сіяти редьку і моркву. Насіння гарно зійде і дасть багатий врожай. До Великодня відмовтеся від м'яса і молочних продуктів. Заробітки порадують Дів і Риб. У фінансових питаннях пощастить Ракам, Левам і Водоліям".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Знижується працездатність. Якщо ваш заробіток залежить від роботи команди, можете отримати менше, ніж очікували. Колеги лінуватимуться.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не намагайтеся комусь догодити чи сподобатися. Робіть так, як комфортно вам. Більше уваги присвятіть роботі. Заробітки порадують, шеф буде вами задоволений.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не беріть забагато обов'язків. Роботодавці обіцятимуть більше, ніж реально отримаєте. Пам'ятайте: хто мовчить, той трьох навчить. Насолоджуйтеся спілкуванням із коханими. Та не говоріть зайвого.

Рак (22 червня - 22 липня)

Будьте впевнені в собі. У середу можете зустріти особливих людей. Знайомтеся, обмінюйтеся контактами. Вам запропонують роботу, про яку мріяли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яких лікарів варто відвідати цього тижня – медичний гороскоп

Лев (23 липня - 23 серпня)

Нашкодите собі, якщо візьметеся за збиткові проєкти й погодитеся профінансувати їх. Цей тиждень перевірятиме на вміння дружити. Підтримайте людей, які звернуться по допомогу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Спокою бракуватиме. Тривожні новини легко виводитимуть з рівноваги. Знайти пару на сайті знайомств не вдасться. Нові партнери намагатимуться вас перевиховати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Набриднуть обмеження. Зрозумієте, що так, як було, більше не буде. Виграє той, хто вміє змовчати. Навколишні готові вас вислухати й підтримати, але за спиною засуджуватимуть. Гроші надходитимуть невеликими сумами, але постійно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час підтягувати хвости. Не відкладайте на потім справи, які давно варто завершити. Ліниві кусатимуть лікті, коли отримають зарплату за цей місяць. Працьовиті зуміють подвоїти заробітки. На любощі часу бракує. Кохані шукатимуть розради серед друзів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Залишайтеся впевненими у собі. Вас намагатимуться вивести з рівноваги. Не піддавайтеся. Недоброзичливці перебісяться, а ви не втратите гідності та не заплямуєте своє ім'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14 квітня: кому вдасться повернути у своє життя успіх та гроші

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Погано приживатиметеся у новому колективі. Стати частиною команди зможуть ті, хто чує і поважає співрозмовника. Зустрінете старшу за віком людину, яка стане надійним другом і порадником. Поруч з ним почуватиметеся захищеним.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Беріться за нагальні справи. Результати потішать. Зосередьтеся на власних бажаннях. Ви, як ніколи, близькі до цілі. Покупки в інтернеті розчарують. Легко буде помилитися з розміром і фасоном одягу та взуття.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не нав'язуйте колегам свої політичні погляди та уподобання. Посваритеся і зробити малоефективним робочий процес. Відчуватимете, що збилися зі шляху. Та в суботу отримаєте підказку та допомогу.

Астрологиня зробила прогноз на середину весни. Обмежте спілкування з людьми, які дратують. Цього тижня вас легко буде вивести з рівноваги.

Зараз ви читаєте новину «Фінансовий гороскоп на другу половину весни: назвали знаки, яким пощастить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути