середа, 12 червня 2019 07:00

Астролог розповів, чого варто остерігатися 12 червня

Астролог розповів, чого варто остерігатися 12 червня
12 червня - не найкращий день для початку інтимних стосунків. Фото: kp.ua

12 червня виявиться днем жорстких рішень і грубих помилок. Зростає агресивність оточуючих. Не бажано знаходитися серед натовпу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Оминайте людей на підпитку, - радить астролог. - Не варто сліпо захоплюватися новими творчими проектами. Народжені у цей день ідеї не раз перевірятимуться на життєздатність. Відкладіть початок навчання. Знайомство з новими людьми пройде невдало. Не слід призначати першого побачення. Залишитеся розчаровані".

За словами Максимової, це не найкращий день для початку інтимних стосунків.

"Замість задоволення отримаєте прикрі враження", - каже астролог.

Овен

Збільшується навантаження на ваш гаманець. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Перевіряйте здачу на ринку.

Тілець

День важких випробувань для партнерських стосунків. Доведеться терпеливо розплутувати клубок застарілих проблем. Зекономити не вдасться. Майте запас грошей. Позичені людям речі повернуться до вас зіпсованими.

Близнюки

Тримайте запас грошей на непередбачені витрати. Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт принесе значні збитки. Думайте над своїми словами. Їх пізніше можуть використати проти вас. Утримайтеся від відвертих розмов.

Рак

Візьміть на себе роль захисника слабких і скривджених. Дотримуйтеся обіцянок. Кохані дивитимуться на вас із захопленням. Загострюється нюх. Уникайте тривалого перебування у прокурених приміщеннях.

Лев

Є висока вірогідність помилок у розрахунках. Уважно слідкуйте за рухом грошей. Куплені товари матимуть приховані вади. Доведеться опинитися в епіцентрі чужого конфлікту. Будьте дипломатичними. Допоможіть людям дійти згоди.

Діва

Будьте послідовними. Не зраджуйте своїй економічній політиці. Добре налагоджений бізнес даватиме гарні прибутки. Думати про пошуки кохання не час. З новими обранцями доведеться часто сваритися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вжарить до +34: синоптик розповіла, коли послабне спека

Терези

Справи йтимуть непогано. Вчасно надійдуть очікувані гроші. Не відкладайте на вечір розв'язання фінансових питань. Спокій і тиша пануватимуть у вашому домі. Зароджені у цей день стосунки будуть надійними та тривалими.

Скорпіон

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші у кишені. Вкладайте їх в оновлення професійного обладнання. Не купуйте комп'ютерів. Непокоїтимуть болі в нирках. Не купайтеся у холодних водоймах.

Стрілець

Користуйтеся послугами посередників. Дослухайтеся до порад колег. Вигідно розмістити свої кошти ви зможете за допомогою оточуючих. Бракуватиме терпіння. Намагайтеся зрозуміти мотиви вчинків близьких людей. Тоді легше буде порозумітися з ними.

Козеріг

Не беріть позичок. Відмовляйтеся від ризикованих фінансових операцій. Інакше збитків не уникнути. Не залишайте дітей без нагляду. Їхні пустощі можуть обернутися на серйозні проблеми.

Водолій

Гроші спливатимуть швидко. Родичі на зможуть допомогти. Шукайте додаткові засоби економії. Запаморочення і знижена працездатність є наслідками вегето-судинної дистонії. Попийте препарати, що покращують мозкове кровопостачання.

Риби

Через брак коштів деякі справи доведеться відкласти. Не беріть кредити під заставу. Задовольніть бажання своїх милих. Це коштуватиме недорого, але стосунки покращаться.

Що принесе нам цей тиждень, читайте в гороскопі Олени Максимової на 10-16 червня.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповів, чого варто остерігатися 12 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути