Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2019 07:39

Вжарить до +34: синоптик розповіла, коли послабне спека

Вжарить до +34: синоптик розповіла, коли послабне спека
У вівторок, 11 червня, в Україні буде спекотно, температура повітря подекуди сягне позначки +34 градуси. Фото - guzelnet.blogspot.com

У вівторок, 11 червня, в Україні буде спекотно.

Температура повітря подекуди сягне позначки +34 градуси, повідомила синоптик Наталка Діденко в Facebook.

"11-го червня в Україні пануватиме спека. Температура повітря вдень становитиме +30+34 градуси, у західних областях +27+31 градус. Такі люті градуси можуть провокувати теплові удари, запаморочення, проблеми із артеріальним тиском, диханням, зростає пожежна небезпека у "сухих" областях України. Будьте уважними до себе і до довкілля", - попередила метеоролог.

Дощі з грозами ймовірні у західних областях, північній частині та на Вінниччині. Локально очікуються при грозах сильні зливи та шквалисте посилення вітру, також град.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бердичеві випав сніг

"Стосовно Заходу. Грозові дощі малоймовірні на території, прилеглій до західного кордону України. На Сході, Півдні та у більшості центральних областей переважатиме суха повітряна маса", - уточнила синоптик.

У Києві вівторок буде спекотним: +30+32 градуси, вдень можливий локальний дощ із грозою. До кінця тижня спека в Україні домінуватиме і навіть посилиться.

"За попередніми прогнозами, дихнемо легше 16-17-го червня, тобто, спека послабне у найближчі неділю-понеділок. Але уточнення, як завжди, за мною", - додала Наталка Діденко.

За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, спека в червні буде недовгою. Сильні зливи принесуть з собою незначне похолодання, а стовпчики термометрів опустяться до +21... +24 градусів. Така погода протримається до кінця місяця, а 28-29 червня місцями можливі легкі літні дощі.

Зараз ви читаєте новину «Вжарить до +34: синоптик розповіла, коли послабне спека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути