Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2019 20:00

Дивно поводитимуться жінки – що принесе українцям наступний тиждень

Дивно поводитимуться жінки – що принесе українцям наступний тиждень
Знайомство в інтернеті розчарує. Фото: astrolove.com.ua

Місяць росте. Не користуйтеся гострими предметами і зламаною технікою. Можливі глибокі поранення та ураження електрострумом. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Куплений цього тижня автомобіль більше стоятиме на ремонті, ніж їздитиме, - говорить астролог. - Не час встановлювати нові програми на комп'ютері".

Утримайтеся від експериментів з косметикою. Алергії важко буде уникнути.

"Знайомство в інтернеті розчарує. Дивно поводитимуться жінки. Вони ревнуватимуть, підозрюватимуть своїх чоловіків у зраді і махатимуть кулаками. Залишайтеся стриманими. Зумійте зрозуміти своїх обраниць", - радить Максимова.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не стримаєтеся і наговорите зайвого. Через це посваритеся з людьми, від яких залежить ваше найближче майбутнє. Відчуєте дефіцит коштів. Не варто відкривати кредитні картки та брати товари на виплату. Нові знайомства завершаться непорозумінням. Більше слухайте, менше говоріть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Виникатиме одна проблема за іншою. Припиніть догоджати усім. Відстоюйте своє добре ім'я. Зараз не час спочивати на лаврах. Грошей постійно бракуватиме. Можливі збитки через неуважність.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Скрізь захочете встигнути. Тому доведеться не досипати, багато часу проводити у дорозі. Метушня вимотуватиме. Пильнуйте під час грошових операцій. Вас можуть ошукати. Часто закохуватиметеся. Не чекайте взаємності. Зізнавайтеся у почуттях і насолоджуйтеся стосунками, які маєте.

Рак (22 червня – 22 липня)

Усе піде не так, як ви хотіли. Часто бурчатимете, чим занепокоїте колег і друзів. Складними виявляться понеділок і неділя. Почуватиметеся емоційно виснаженими. Не беріть близько до серця те, що відбувається у житті друзів і знайомих.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сюрпризи від знайомих напружуватимуть і лякатимуть ледь не щодня. Важко буде залишатися стриманим. Відмовтеся від купівлі авто, ноутбуків і смартфонів. Сварки у вихідні важко буде уникнути. Пікнік у лісі чи біля річки краще відкласти.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Очікування не виправдають себе. Виникатимуть проблеми з отриманням заробленого. Частина коштів осяде в чужих кишенях. Якщо домовляєтеся з кимось про співпрацю, закріпіть це на папері. Згодом легше буде з'ясувати, хто і в чому винен. Небезпечно робити аборти. Важко буде спинити кровотечу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Гросу показала чоловіка

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Прислухайтеся до радників, які готові вас підтримати і застерегти від неприємностей. Це тиждень фінансових потрясінь. Заробітки будуть менші, ніж очікуєте. Нове знайомство не обіцяє чогось особливого. Стосунки залишать по собі неприємні відчуття.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Грошей у кишені стає більше. Частину з них заощадьте. Запас коштів знадобиться, коли виплату зарплати затримають. Це тиждень ризикованої фінансової політики. Розриватиметеся між батьками, дітьми і коханими. Щоб усім догодити, доведеться пожертвувати власними інтересами. Дотримуйтеся дієти, яку призначив лікар. Налягайте на кисло-молочні продукти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це тиждень відкриттів і зміни обстановки. Збирайте інформацію, розширюйте коло знайомств, подорожуйте. Збільшується відтік грошей. Сімейний бюджет потребуватиме додаткових надходжень. Добре почуватимуться ті, що не відмовляються від підробітків.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Співпрацювати з вами буде важко. Багато хто нарікатиме, що ви тягнете колектив на дно. Не виставляйте на продаж власні речі. Збудете їх за копійки. Кохані провокуватимуть на ревнощі. Не будьте швидкі на розправу. Пам'ятайте, зараз легше втратити стосунки, ніж розпочати нові.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Грошей буде вдосталь. Вкладайте їх в облаштування оселі. Не допускайте переплати. Стежте за цифрами у квитанціях за комунальні послуги. Обговорювати з оточуючими сімейні проблеми – зась. Розпустите плітки про дорогих серцю людей.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Станете свідками складних змін у житті друзів і родичів. Почуватиметеся, як між молотом і ковадлом. Доведеться вирішувати, чию сторону обрати. Відгукніться, якщо можете допомогти. Але участі у мексиканських пристрастях брати не варто.

У вихідні 8 і 9 червня знадобиться уміння швидко орієнтуватися у мінливому світі. Стережіться непорядних людей. Астролог розказала, яким знакам у вихідні краще відмовитися від сексу.

Зараз ви читаєте новину «Дивно поводитимуться жінки – що принесе українцям наступний тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути