субота, 08 червня 2019 07:00

Астролог розказала, яким знакам у вихідні краще відмовитися від сексу

Астролог розказала, яким знакам у вихідні краще відмовитися від сексу
У вихідні стосунки перевірятимуться на стійкість. Фото: astrolove.com.ua

У вихідні 8 і 9 червня знадобиться уміння швидко орієнтуватися у мінливому світі. Стережіться непорядних людей. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не давайте хитрунам та аферистам себе ошукати, - застерігає астролог. - Здійсненню планів перешкоджатиме нестабільна робота техніки та засобів зв'язку. Оточуючі будуть надто чутливими цими днями. Особливо літні родичі. Будьте терплячими до перемін їхнього настрою. Не сперечайтеся зі старшими віком".

За словами астролога, цими днями стосунки перевірятимуться на стійкість.

"Умійте пробачати. Зберігайте вірність. Не дозволяйте стороннім втручатися у свій особистий простір, - каже астролог. – Тельцям, Левам, Дівам і Козерогам краще утриматися від інтимних стосунків. Легко буде підчепити інфекцію. Може наставати небажана вагітність. Стережіться участі в любовних трикутниках. Є ризик втратити стосунки, які вам дорогі".

Овен

Надійде несподіваний прибуток. Може повернутися давно забутий борг. Вам щаститиме з вигідними покупками. Прикрий вчинок близької людини може відштовхнути вас. Не приймайте якихось остаточних рішень на майбутнє. Дайте партнеру другий шанс.

Телець

Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Вам ледве вистачатиме грошей на здійснення необхідних покупок. З коханими легше буде домовитися у суботу. Недільний вечір може завершитися несподіваною сваркою.

Близнюки

Не дозволяйте себе ошукати на ринку. Подбайте про збереження власних речей. Їх можуть зіпсувати у транспорті чи на вокзалі. Прийміть запрошення на творчий вечір. На вас чекає зустріч з цікавими людьми. Присвятіть ці вихідні мистецтву.

Рак

Обмежте коло спілкування у ці дні. Зумійте відмовити надто настирливим співбесідникам. Займіться облаштуванням свого дому. Турбуватиме бурчання у животі. Шлунок повільно перетравлюватиме їжу. Подбайте про вчасне здорове харчування.

Лев

Зберігається складна фінансова ситуація. Шукайте додаткові засоби економії. Намагайтеся не позичати грошей. Уникайте зараження на грибкову інфекцію. Не носіть чужого взуття. У басейні чи лазні не слід ходити босоніж.

Діва

Оформленням майнових доручень займіться у робочі дні. У вихідні порадуйте малечу подарунками. Великих речей купувати не слід. Випадкове знайомство у ці дні може мати романтичне продовження. Самотнім бажано не засиджуватися вдома. Відвідуйте публічні місця відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який одяг не варто одягати влітку – 10 помилок

Терези

Заробітки не виправдають сподівань. Доведеться зменшувати витрати. Дратуватиме прагматичність партнерів. Виникне бажання знайти собі цікавішого співбесідника. Не робіть цього.

Скорпіон

Фінансова ситуація ускладнюється. Ви не встигатимете забезпечити вчасного поповнення своєї кишені. Не відмовляйтеся від матеріальної підтримки з боку родичів. За метушнею ніколи буде зайнятися улюбленими справами.

Стрілець

У вашій кишені достатньо грошей. Додаткових внесків потребуватимуть транспортні засоби. Не зволікайте з проведенням поточного ремонту. Не давайте волю сумнівам. Змінити щось в особистому житті лежачи на дивані не вдасться.

Козеріг

Не намагайтеся задовольнити усі забаганки партнерів. Думайте про завтрашній день. Великих виплат найближчим часом не передбачається. Прислухайтеся до порад старших друзів. Вони допоможуть вам залагодити непорозуміння з коханими.

Водолій

Купуйте книжки. Поповніть свою колекцію фільмів. Заробленого за тиждень вистачить на покупки, які давно хочете здійснити. Зателефонуйте батькам. Займіться справами, що давно відкладалися. Відпочити разом з милими не вдасться. Вони не матимуть вільного часу.

Риби

Гроші надходитимуть звідусюди потроху. Порадуйте себе обновкою. Деяку суму варто відкласти на непередбачені витрати. Створіть вдома затишну атмосферу. Влаштуйте вечерю при свічках. Кохані віддячать за таку романтику. Ваші м'язи потребуватимуть руху. Пограйте у теніс чи бадмінтон. Пробіжіться стадіоном. Підтримуйте тіло у здоровому тонусі.

3 червня українці мали нагоду спостерігати за першим літнім молодиком. За словами астрологів, молодик у червні принесе удачу Ракам, Тельцям, Дівам, Козерогам і Скорпіонам.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розказала, яким знакам у вихідні краще відмовитися від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути